Učinek antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.6.16 08:49

učinek antikoncepce

Ahojky maminky mám dotaz po dlouhé době jsem nasadila zpátky antikoncepci jiná ochrana nám už nevyhovovala a po 7 dnech od prvního přášku jsme se nemuseli už jinak chránit tak celá nadšená jsme si to včera pěkně užili ale dneska ráno jsem zjistila že to nebylo 7 dní ale teprve 6 dní myslíte že ten den hraje velkou roli? Nebo tam mají nějaký ten den navíc? Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.6.16 09:10

Pokud máš echt štěstí, tak to roli hrát bude.. pokud jsi „normální“, tak buď v pohodě a neboj se :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
22.6.16 09:11
@Anonymní píše:
Ahojky maminky mám dotaz po dlouhé době jsem nasadila zpátky antikoncepci jiná ochrana nám už nevyhovovala a po 7 dnech od prvního přášku jsme se nemuseli už jinak chránit tak celá nadšená jsme si to včera pěkně užili ale dneska ráno jsem zjistila že to nebylo 7 dní ale teprve 6 dní myslíte že ten den hraje velkou roli? Nebo tam mají nějaký ten den navíc? Děkuji za názory

Jelikož se anti. bere s prvním dnem menstruace měla by si již být chráněna - po menstruaci není hned ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.16 09:38

@kve-tinka to u mě neplatí protože kojím a od porodu jsem ms jeste neměla

• Citovat
  • Upravit
6865
22.6.16 12:04
@Anonymní píše:
@kve-tinka to u mě neplatí protože kojím a od porodu jsem ms jeste neměla

tak o to víc by to byla náhoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.16 14:29

Super děkuji holky

• Citovat
  • Upravit
5
27.6.16 20:07

Ahoj lidi, mám takovej problém, používám antikoncepci Vreya a první týden z platíčka jsem si zapomněla pilulku déle než 12 hodin a ten den měla s přítelem i nechráněný sex. Prosím Vás, nemáte někdo s touto antikoncepcí podobnou zkušenost? Jestli dobře chrání nebo mám průšvih? :) Moc děkuji za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.6.16 15:17

Den nehraje takovou roli…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie