Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud máš echt štěstí, tak to roli hrát bude.. pokud jsi „normální“, tak buď v pohodě a neboj se
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky maminky mám dotaz po dlouhé době jsem nasadila zpátky antikoncepci jiná ochrana nám už nevyhovovala a po 7 dnech od prvního přášku jsme se nemuseli už jinak chránit tak celá nadšená jsme si to včera pěkně užili ale dneska ráno jsem zjistila že to nebylo 7 dní ale teprve 6 dní myslíte že ten den hraje velkou roli? Nebo tam mají nějaký ten den navíc? Děkuji za názory
Jelikož se anti. bere s prvním dnem menstruace měla by si již být chráněna - po menstruaci není hned ovulace.
@kve-tinka to u mě neplatí protože kojím a od porodu jsem ms jeste neměla
@Anonymní píše:
@kve-tinka to u mě neplatí protože kojím a od porodu jsem ms jeste neměla
tak o to víc by to byla náhoda ![]()
Ahoj lidi, mám takovej problém, používám antikoncepci Vreya a první týden z platíčka jsem si zapomněla pilulku déle než 12 hodin a ten den měla s přítelem i nechráněný sex. Prosím Vás, nemáte někdo s touto antikoncepcí podobnou zkušenost? Jestli dobře chrání nebo mám průšvih?
Moc děkuji za odpověd ![]()
Ahojky maminky mám dotaz po dlouhé době jsem nasadila zpátky antikoncepci jiná ochrana nám už nevyhovovala a po 7 dnech od prvního přášku jsme se nemuseli už jinak chránit tak celá nadšená jsme si to včera pěkně užili ale dneska ráno jsem zjistila že to nebylo 7 dní ale teprve 6 dní myslíte že ten den hraje velkou roli? Nebo tam mají nějaký ten den navíc? Děkuji za názory