Antikoncepce Lusienne

190
16.6.16 17:45

Antikoncepce Lusienne

Máte někdo s HA Lusienne zkušenosti? Měli jste nějaké nežádoucí účinky, jak jste se cítili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.19 01:46

Antikoncepce Lusienne

Dobry den (ahoj) chtela jsem se zeptat uz 12. Den beru Lusienne a dnes pritel do me ejakuloval, a mam strach ze pilulky jeste nezabiraji :/ Nestala se nekomu nehoda? Nemusim se bat? Dekuji za kazde odpovedi :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
885
29.8.19 08:15

Ahoj, beru Lusienne několik let, dvakrát jsem je vysadila a zase nasadila (když jsem byla single) a nikdy jsem nepocítila žádné změny. Ani na váze, ani na pleti. Se mnou to nic nedělá, těhotná jsem také nikdy nebyla :) Za mě spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 18:26

Lucienne

Dobry den beru 4 mesice Lusienne a zapomrla sem si vzit z druheho platicka 1 prasek uvedomila sem si to az druhy den ale ten den co sem ho zapomela jsem mela nechraneny pohl.styk zapomenal sem ho vzit 7.12 a uz par dnu mam pobolivani v podbrisku a je mi nejak divne.. V pondeli budu volat dr…myslite ze je to problem a muzu byt tehotna? :nevim: :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.19 18:35

Lucienne

@Anonymní píše:
Dobry den beru 4 mesice Lusienne a zapomrla sem si vzit z druheho platicka 1 prasek uvedomila sem si to az druhy den ale ten den co sem ho zapomela jsem mela nechraneny pohl.styk zapomenal sem ho vzit 7.12 a uz par dnu mam pobolivani v podbrisku a je mi nejak divne.. V pondeli budu volat dr…myslite ze je to problem a muzu byt tehotna? :nevim: :nevim: :roll:

K tomu sem zapomela napsat na internetu sem hned hledala co mam delat nasla sem ze si mam vzit dva na raz za den zapomenuty a ten co mam mit normalne a o par dnu pozdeji sem mela vytok jen jednou…

• Citovat
  • Upravit
20
13.11.20 15:05

Ahoj holky
Dr. mi předepsala novou antikoncepci Lusienne a tak se chci zeptat jaké s ní máte zkušenosti
Děkuju moc za odpovědi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.11.20 18:15

@Týnka2506 Ahoj tak já ji měla používala sem ji půl roku, ale přestala sem používat úplně HA… Nedělala mi zrovna dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.8.21 23:53

Má někdo nějaké aktuální zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.21 00:35

@Sheryll začala jsem nedávno brát, už to jsou tři měsíce a první měsíc jsem celý špinila a dost krvácela :? po 7 denní pauze se to naštěstí ustálilo a jsem spokojená, nemám žádné nežádoucí účinky, s přítelem máme nechráněný sex a řekla bych, že funguje dobře :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1