Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte někdo s HA Lusienne zkušenosti? Měli jste nějaké nežádoucí účinky, jak jste se cítili? ![]()
Dobry den (ahoj) chtela jsem se zeptat uz 12. Den beru Lusienne a dnes pritel do me ejakuloval, a mam strach ze pilulky jeste nezabiraji :/ Nestala se nekomu nehoda? Nemusim se bat? Dekuji za kazde odpovedi
![]()
Ahoj, beru Lusienne několik let, dvakrát jsem je vysadila a zase nasadila (když jsem byla single) a nikdy jsem nepocítila žádné změny. Ani na váze, ani na pleti. Se mnou to nic nedělá, těhotná jsem také nikdy nebyla
Za mě spokojenost ![]()
Dobry den beru 4 mesice Lusienne a zapomrla sem si vzit z druheho platicka 1 prasek uvedomila sem si to az druhy den ale ten den co sem ho zapomela jsem mela nechraneny pohl.styk zapomenal sem ho vzit 7.12 a uz par dnu mam pobolivani v podbrisku a je mi nejak divne.. V pondeli budu volat dr…myslite ze je to problem a muzu byt tehotna?
![]()
@Anonymní píše:
Dobry den beru 4 mesice Lusienne a zapomrla sem si vzit z druheho platicka 1 prasek uvedomila sem si to az druhy den ale ten den co sem ho zapomela jsem mela nechraneny pohl.styk zapomenal sem ho vzit 7.12 a uz par dnu mam pobolivani v podbrisku a je mi nejak divne.. V pondeli budu volat dr…myslite ze je to problem a muzu byt tehotna?![]()
![]()
K tomu sem zapomela napsat na internetu sem hned hledala co mam delat nasla sem ze si mam vzit dva na raz za den zapomenuty a ten co mam mit normalne a o par dnu pozdeji sem mela vytok jen jednou…
Ahoj holky
Dr. mi předepsala novou antikoncepci Lusienne a tak se chci zeptat jaké s ní máte zkušenosti
Děkuju moc za odpovědi 🙂
@Týnka2506 Ahoj tak já ji měla používala sem ji půl roku, ale přestala sem používat úplně HA… Nedělala mi zrovna dobře ![]()
@Sheryll začala jsem nedávno brát, už to jsou tři měsíce a první měsíc jsem celý špinila a dost krvácela
po 7 denní pauze se to naštěstí ustálilo a jsem spokojená, nemám žádné nežádoucí účinky, s přítelem máme nechráněný sex a řekla bych, že funguje dobře
.