Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
Příspěvek upraven 16.06.17 v 20:52
Jistě, že takové důvody jsou. Bojíš se, že ze ségry je dávačka?
Se jí zeptej, proč to bere.
Mají třeba pravidelně menzes, nebo ji podle přání nemají vůbec, na pleť.. nebo pak někoho potká a má sex..
A proc by nemela brat? Ja nemela partnera pres rok a brala jsem ji dal. Nemela jsem menses a kdyz jsem si puazu udelala, tak byla slaba. Pred anti jsem mela silnou a bolestivou.
Třeba…
Protože oceňují některé vedlejší účinky antikoncepce a nejsou dostatečně poučené o těch ostatních?
Je to pohodlné (pravidelná menstruace, lehké oddálení menstruace…) a je hloupost na tři měsíce vysadit a pak ji zase honem nasazovat, když si najde nového ![]()
@stivinek píše:
Dobrý den, měl bych dotaz. Je nějaký důvod proč ženy berou antikoncepci aniž by měly sex?
Sestra měla přítele, ale už s ním není tři měsíce a antikoncepci bere dál.
Děkuji
Co je ti po tom?
![]()
@stivinek píše:
Dobrý den, měl bych dotaz. Je nějaký důvod proč ženy berou antikoncepci aniž by měly sex?
Sestra měla přítele, ale už s ním není tři měsíce a antikoncepci bere dál.
Děkuji
Tak samozřejmě, pokud sestra polyká kondomy, bylo by dobré si s ní promluvit.
Pokud bere HA, pak je to její věc a i mne, jakožto muže, napdnou nejméně tři důvody, proč tak činí…
@stivinek
A proč se nezeptáš sestry?
Důvody můžou být různé. Třeba kvůli pravidelnému cyklu, nebo aby neměla při menstruaci bolesti, protože pomáhá na pleť. HA není sranda. Nemůže vysazovat a zase začít brát, jak se jí zlíbí, protože to nadělá v těle větší paseku, než když ji bere pravidelně…
@Premek_Orac píše:
Tak samozřejmě, pokud sestra polyká kondomy, bylo by dobré si s ní promluvit.
Pokud bere HA, pak je to její věc a i mne, jakožto muže, napdnou nejméně tři důvody, proč tak činí…
Jsem si poprskala monitor ![]()
No ono když se řekne antikoncepce, tak si většina hned vybaví jako ochrana, ale už zapomínají na to že ono to má i jiné učinky já jí taky třeba brala ikdyž jsem s nikým nespala, přitele jsem němla a hlavně proto abych neměla bolesti při MS protože už to bylo k nevydržení, kvuli pravidelnosti MS a taky klvuli pleti
takže asi tak