Může Nuvaring změnit vnímání pachů?

Anonymní
15.6.16 10:42

Může Nuvaring změnit vnímání pachů?

Dobrý den,
ptám se na takovou věc. Je možné, aby mi Nuvaring změnil vnímání pachu mužského spermatu? Kroužek mám od konce září 2015, takže už třičtvrtě roku. Když ucítím mužské sperma, hrozně mě to natáhne skoro na zvracení. Před tím se mi to nestávalo. Může to být tím?
Také jsem během několika měsíců měla strašně malou chuť na milování. Teď už je to lepší. Mohlo to být stresem v práci nebo jsem si zvykla.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
647
15.6.16 10:45

Mně nuvaring nic nezměnil… a nezměnila jsi partnera? Od každého to má jiný pach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.16 10:50

Ne mám pořád stejného manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.16 10:50

Tak jsem se odtajnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
15.6.16 11:01

Taky se vždycky odtajnim :D a nezměnil spíš něco manžel? Nejí ted něco speciálního nebo nepije? to by mohlo mít vliv na pach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.6.16 11:11

Řekla bych, že stejně jako každá jiná HA změnit vnímání pachů může :nevim: ne, že by se to týkalo třeba vůně kávy nebo jídla, květin…mám spíš namysli vůně, které souvisí s přirozeným výběrem vhodného partnera pro zplození silných a zdravých potomků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.16 11:55

Že by změnil něco v jídelníčku? Jí pořád stejně. Jen co mě napadá, měl problémy s ledvinovým kamenem a zaváděli mu do močovodu nějakou hadičku, kterou tam teď má. Tak nevím. Půjde brzy na vytažení, tak uvidím.
Co se týká změny pachů kvůli HA, nevěděla jsem, proto jsem sem dala tu diskusi. Myslím si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.6.16 16:52

Docela nedávno jsem četla jeden článek o studii, která se zabývala právě tím, že HA může zkreslit u žen vnímání potenciálních partnerů. Jednalo se právě o vnímání vůní. Dokonce tam psali, že se i leckdy stane, že muž ženě „voní“, chtějí zplodit potomka, tak vysadí HA a najednou už jí „nevoní“ :nevim: takže si myslím, že to mohla opravdu způsobit ta HA..ale uvidíš, třeba za to může ten zákrok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí