Antikoncepce narychlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
1.7.16 13:01
@Whiskin píše:
Nevím, proč by slečna měla lézt pod sprchu a zamýšlet se nad sebou. Chránit se chce, shání informace, je mladá a chce se bavit. Bože. :roll:

tahle se nechce bavit, a chce osu*at vse, co pred ni neutece, boze :zed: :zed: :zed: jako ano, at si uzije leto, parby, alkohol, osmatavani, libacky, ale to musi s kazdym hned sexovat??? a podle popisu bych tak tipla, ze ji bude cca 16…a teda mit takovej darecek doma, tak ji snad zamknu ve sklepe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.7.16 13:02

@nedelice1234 Hlavně u pharmatexu pozor na správné použití, prostuduj pořádně leták, pokud se pro něj rozhodneš. Za mě bych doporučila raději globule než krém, ten krém mi přišlo, že moc matlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.7.16 13:05
@Whiskin píše:
Nevím, proč by slečna měla lézt pod sprchu a zamýšlet se nad sebou. Chránit se chce, shání informace, je mladá a chce se bavit. Bože. :roll:

Původní dotaz mi tak vyzněl, přežiješ to nebo chceš zavolat záchranku? Bože :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.7.16 13:06
@nedelice1234 píše:
Tak nejlepsi je podle vas tedy kombinace kondom+pharmatex? Urcite zkusim, dekuji :)

Myslím, že to tak úplně stačí. Nejsem žádná rajda, takže sex jsem měla jen s dlouhou známostí. Ochrana jen kondom. Neotěhotněla jsem s ochranou nikdy, nikdy nepraskl, nesklouzl nic. Těhotná jsem podruhé (oboje plánované).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 13:06
@Zuziky píše:
tahle se nechce bavit, a chce osu*at vse, co pred ni neutece, boze :zed: :zed: :zed: jako ano, at si uzije leto, parby, alkohol, osmatavani, libacky, ale to musi s kazdym hned sexovat??? a podle popisu bych tak tipla, ze ji bude cca 16…a teda mit takovej darecek doma, tak ji snad zamknu ve sklepe :mrgreen:

Znovu opakuji, mam jednoho kluka. Jo, chci si s nim uzit, doted jsem na nej skoro nemela cas. To jsem tak spatna za to? Ano, je mi 16, ale sex je povoleny od 15, pokud se nemylim, takze se do me nenavazejte, prosim. Jen se slusne ptam, abych nemela jeste deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
1.7.16 13:16

@nedelice1234 no u ha budeš ten měsíc čekat…takže se stejně teď musíš chránit jinak…já užívám jen pharmatex globule a jsem spokojená ha nemůžu ze zdr. důvodů ale pokud by pro mě případné těhotenství vůbec nepřipadala úvahu tak i s kondomem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.7.16 13:23
@nedelice1234 píše:
Znovu opakuji, mam jednoho kluka. Jo, chci si s nim uzit, doted jsem na nej skoro nemela cas. To jsem tak spatna za to? Ano, je mi 16, ale sex je povoleny od 15, pokud se nemylim, takze se do me nenavazejte, prosim. Jen se slusne ptam, abych nemela jeste deti.

a ten kluk jako mesic nepocka nebo co? vzdyt mesic neni nic, utece to hodne rychle…a je spousta praktik, ktere se daji pouzit a nemusi dojit k „tomu“…a krom toho, kdyby sis poradne precetla pribalovy letak, tak vis, ze antiko te chrani po sedmi dnech od zacatku pouzivani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
1.7.16 13:24

@nedelice1234 Pokud ho nějak nenatrhnete nebo nebudete jelita a nasadíte ho dobře, kondom má účinnost snad 96%, takže bych to neviděla tak černě. Pharmatex + kondom mi přijde jako dost spolehlivá kombinace, HA bych už dobrovolně nebrala.
A když budeš hodně podezíravá vůči účinnosti, můžeš jet kondom + Pharmatex + nenechat partnera vyvrcholit dovnitř.
Ale nikdy to není 100%, to je opravdu jen abstinence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
1.7.16 13:38

Tak zkombinujte Pharmatex a přerušovanou soulož. Ale pokud jste na kondomy zvyklí, nechala bych to tak.
Já teda nevím, co mají všichni za řeči, ale já tvůj příspěvek hned pochopila = máš jednoho kluka, nechce se ti pořád hlídat kondomy a máš strach z jejich spolehlivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 13:50

Brala jsem HA od 15,10 let. Vysadila jsem, do 3 mesicu otehotnela. Takze stejne jako vsechno i HA uz neni to co byla pred 30 lety :D. Takze kdyz najdes typ co ti sedne, mas po starostech. Kondom urcite, pokud stridas partnery apod. Ale az budes s nekym dyl, prestane te to bavit, nasazovat, nemluve o prozitku, ale to az vazne s nekym, kdo nebude jen na 14 dni. Taky to selhani HA, no vzdy kdyz jsem v panice volala doktorce, ze jsem zvracela, mela prujem apod. Tak mi s usmevem rekla, ze opravdu tehotna nebudu, ze to jsou pripady opravdu, opravdu vzacne. Takze za me HA, jinak kondom a spermicid je dostatecny az az, nez si vyridis prasky a nebo nez si ustalis vztahy. Toho pesaru bych se malinko bala, zauvazovala bych o tom zkusit si ho nasadit u gynekologa, aby zhodnotil, zda umis zavest spravne a sedi tam kde ma. Ale to by byla varianta bez hormonu, takze kdybys byla hodne proti HA, nauc se spesarem a mas vyhrano :) Hodne stesti. :) A leto si uzij tak abys pak neceho nelitovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
1.7.16 14:12
@Zuziky píše:
tahle se nechce bavit, a chce osu*at vse, co pred ni neutece, boze :zed: :zed: :zed: jako ano, at si uzije leto, parby, alkohol, osmatavani, libacky, ale to musi s kazdym hned sexovat??? a podle popisu bych tak tipla, ze ji bude cca 16…a teda mit takovej darecek doma, tak ji snad zamknu ve sklepe :mrgreen:

Teda že dokážeš být tak hnusná, jsem fakt netušila. Tahle slečna se chce chránit a nedlabe na to jako ty, dáváš tady rady ohledně Ha a sama si do toho taky vlitla nechtěně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.7.16 18:09
@radkka píše:
Hlavně, když zarůstá, tak je to bájo.

Tak nějaké malé riziko tam je. U HA zase jiné. Nic není bez rizika, to už je riziko povolání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.7.16 18:15
@nedelice1234 píše:
Zadnou HA byste mi tedy nedoporucovala? Pouze kondomy + spermicidy?

Upřímně? Být moje dcera, tak s ní porberu rizika sexu (a ne tak, jak to náctiletí chápou), protože si myslím, že sex by měli mít jen ti, kteří za něj dokážou nést následky. A pokud by pak mělo k sexu dojít, nechtěla bych, aby brala hormony. Doporučila bych jí Pharmatex v kombinaci s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.7.16 18:17

X

Příspěvek upraven 02.07.16 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
1.7.16 18:19

@nedelice1234 jeste me ted napadlo- v souvislosti s tim Pharmatexem- zkusila bych ho „nanecisto“,kdyz se rozhodnes jit touto cestou… ony totiz ty globule- potvory- celkem dost „sumi“ nebo jak to rict…a muze to byt neprijemne, prip. stipat… tak at se pak neleknes, co se deje…a PORADNE precist pribalovy letak- zvlast bacha na mydlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí