Pet e-shop, který?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13037
14.7.20 23:30

Zoocentrum nebo granule.cz, za nekolik let k nim nemam jedinou vyhradu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.7.20 23:43

@summersun my máme kočku už 11 let. Hračky u nás byly vždy jen vyhození peněz. To samé pelech. Vlastně všechno určené pro kočku.
Jediné co se nám vyplatilo jsou dva záchody, jeden v bytě, jeden na balkoně a police.
Jinak kočka spí s námi v posteli, přes den na parapetů na balkoně. V zimě nahoře na skříni.
Všechno co jsme ji kdy pořídili, ze sekce pro kočku, ji vůbec nezajímalo :mrgreen:

Tak jen, aby jsi nebyla překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.7.20 23:44

spokojenypes.cz
super rychle dodani, slevy za vernost, slusne jednani-kdyz nam ppl rozbilo plastovy box na granule, okamzite poslali dalsi. opravdu doporucuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
15.7.20 00:09

@Tomáš916 je to prostě hnus :?, šrot a chemie. To stačí kupovat marketovky kdy jsou 4% masa a kvalita stejně hnusná jen levnější ;) Kočka když sežere myš tak tam má maso což se u royalu říct nedá že by tam bylo maso :? jasně že jim to chutná když je to plný dochucovadel. Dítě taky by jedlo bonbony a brambůrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13037
15.7.20 05:45

@Tomáš916 Tak myslim, ze pomer obili a masa v mysi je opacny nez v royal canin :mrgreen:
Mne se to slozeni nelibi: Dehydratované drůbeží maso, kukuřice, izolát rostlinného proteinu (L. I. P. – bílkovina přidávaná pro svou snadnou stravitelnost), rostlinná vláknina, živočišné tuky, hydrolyzované živočišné proteiny, rýže, pšenice, řepné řízky, kukuřičný lepek, kvasnice, minerály, rybí olej, fruktooligosacharidy, sójový olej.

Jako jo, i kdyz rostlinnych bilkovin je tam hafo, aspon je to susene maso na prvnim miste, nezacina to kukurici a psenici jako u totalnich srotu, ale drubezi maso je co? Kure, kachna nebo stara slepice z drubezarny? :mrgreen: Stejne tak zivocisne tuky - co si pod tim mam predstavit? A ten izolat?? U jinyho zradla jsem to nevidela…

Pro me je kvalitni krmivo proste to, co ma jednoznacne urcene suroviny, treba takhle: Kachna 12 %, kachní moučka 12 %, krůtí moučka, kuřecí moučka, batáty, čočka, hrách, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů, pečená křepelka 3 %, pečená kachna 3 %, lososový olej, borůvky, maliny, rajčata, sušený kořen čekanky.
Sranda je, ze stoji stejne jak ten Royal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42528
15.7.20 06:51

@větvička1 @Markéta80 Přesně, je to sr. čka. U většiny složek nevíš, co si pod tím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
15.7.20 06:52
@summersun píše:
@SlečnaDahlia. Prý krmí s Royal Canin. Takže asi takový střed. Ano, časem přemražené syrové maso určitě dám :).
Určitě ještě budu řešit, že malá je docela plachá a není vymazlená. Má divokou mámu, která na koťata pořádně nenechá sáhnout. Teď jim je 9týdnů.
Také se musím zeptat, na jaké stelivo je zvyklá…a jak moc už chodí na záchůdek.

Royal není střed. Royal je složením krmení pro slepice, které má skvělou reklamu, díky čemuž stojí balík. Určitě se podívej po jiných granulích.

Devítitýdenní už určitě na záchodek chodí. Stelivo do záchodu bych nehrotila a vybrala podle sebe a svých potřeb, tam k pravděpodobnost, že to bude hrotit kotě, velmi malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
15.7.20 06:55

@Tomáš916 To s tou myší není argument. Množství natráveného a nabobtnalého obilí v žaludku myši je vzhledem k objemu masa, které z ní kočka má, zcela zanedbatelné. V Royal Canin do kočky dostaneš hlavně to obilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
15.7.20 10:17

Moc děkuji za všechny rady. Ano, postupně z Royal Canin určitě přejdu na něco kvalitnějšího. Kromě krmení snad s kočičákama trochu nějaké zkušenosti mám. Jako mladá a bezdětná jsem měla u našich kočku 15let. Jenže tehdy se na krmení takový důraz nekladl. Kór, když byla polovenkovní. Zažila jsem si s ní mnoho. Koťata, mléčnou horečku, kastraci, trhání zubů, mrtvičku, a nakonec i uspání :,(. Teď po deseti letech nastal čas na nového člena rodiny. Moc mi mazlík chybí, a syn se také moc těší.
Malé princezně chceme poskytnout ten nejlepší domov. Ráda se přiučím a získám nové poznatky.
A chápu, že mě třeba s nějakým pelechem a hračkama pošle do háje :jazyk: Je to kočka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106441
15.7.20 12:36
@summersun píše:
Moc děkuji za všechny rady. Ano, postupně z Royal Canin určitě přejdu na něco kvalitnějšího. Kromě krmení snad s kočičákama trochu nějaké zkušenosti mám. Jako mladá a bezdětná jsem měla u našich kočku 15let. Jenže tehdy se na krmení takový důraz nekladl. Kór, když byla polovenkovní. Zažila jsem si s ní mnoho. Koťata, mléčnou horečku, kastraci, trhání zubů, mrtvičku, a nakonec i uspání :,(. Teď po deseti letech nastal čas na nového člena rodiny. Moc mi mazlík chybí, a syn se také moc těší.
Malé princezně chceme poskytnout ten nejlepší domov. Ráda se přiučím a získám nové poznatky.
A chápu, že mě třeba s nějakým pelechem a hračkama pošle do háje :jazyk: Je to kočka:D

hračky určitě ocení, s pelechama je to ruzné…doporučila bych škrabadlo.
Já mám dva kocoury a ti nic jiného než granule nežerou. Milují, ale ty pasty, to bych určitě doporučila koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný