Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@monrom leda, že by se objevilo z ničeho nic. Jsou tam takové jakoby tečky v tom. Nicméně prostě nevím, zda ho vzít k dr či ne…
Já vám neporadím ohledně flíčku, ale já jsem si dítko vyléčila trpící na uši Netřeskem. Kupte si ho je to rostlinka, nám roste na skalce venku.Jak malá začala naříkat na ucho, utrhla jsem venku Netřesk a vymačkala zněho štávu do ucha a do půl hodiny bylo po bolesti.Ted už máme pokoj uplně. Dříve při každé rýmě zánět středního ucha.
Díky antibiotikům bude mít zničený imunitní systém a nemocnější bude čím dál častěji.
@kotýsek on je problém, že si na uši vůbec nestěžuje, on má ten práh bolesti asi úplně mimo, takže já to na něm nikdy nepoznám, až je zle. :/
Ano, teplotama a většinou k tomu má rýmu, ale není to pravidlem. Většinou mi to řekne šestý smysl.
Dobrý den maminky, mám 33 měsíčního syna a dnes jsem mu objevila na bříšku petechii (pravděpodobně), ale jen jednu, ne nijak velkou, jenže nedávno (3 týdny zpět prodělal neštovice a měl k tomu přidruženo několik nemocí) a nyní má zánět středního ucha a bere ATB (na uši trpí, tyto ATB má už po x-té). Mám to nějak řešit? Letět s ním k dr? Chová se normálně..