Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tamara nebo Petra..Dorota mi evokuje od jakziva Dorotu Machalovou a tak nejak me osobne se mi diky tomu nelíbi..:)
Tak holky presvedcili jste me. Uz rozhoduju jen mezi Tamarou a Petrou ![]()
@ivulik84 píše:
Tak holky presvedcili jste me. Uz rozhoduju jen mezi Tamarou a Petrou
Správně, jen se rozhoduj
. Rozhodni se pro Tamaru
![]()
@Anonymní píše:
Tak Petra jsem já a nijak toho jména odvázaná nejsem. Jako jsou horší, ale nedala bych. Dorota - má pejorativní nádech, v pohádkách jsou Doroty zlé nebo hloupé. Takže za mě Tamara, hodí se i k příjmení.
Náhodou v pohádce Anděl Páně je Dorotka hodné a chytré děvče ![]()
Neznam tvrdsi jmena nez tamara a dorota… kdo ji bude rikat zdrobnele, deti ve skole…?.. ty tezko! Chudak dite…
@crazy0 ja znam 1 Tamaru. Je ve 3 tride a vsichni ji rikaji Tamarka, nebo Tami ☺
@ivulik84 Tamarko ji prave jako starsi a jako dospele uz rikat nebudou, uz to bude jen Tamara. Tami je opravdu hruza, verim, ze ji to jednou bude mrzet, ze se tak jmenuje… Je mi lito vsech deti, kde se rodice za kazdou cenu snazi byt originalni…
A proč musí mít všichni měkká jména? Já vůbec teda tohle rozdělování na tvrdá a měkká jména nechápu. A na Tamaře pro dospělou ženskou nic strašného nevidím. Navíc i dospělí lidé se oslovují zdrobněle.
@crazy0 Já nic originálního na jménu Tamara fakt nevidím. Je to obyčejné jméno, ne nějaká americko-česká kombinace jako Rebeka, Vanesa, Jennifer…
Rikam svuj nazor jako vy… ja vam ho neberu, jen rikam a opakovat se nechci, nektere deti jsou proste chudaci
@crazy0 mohla bys nam tedy napsat ktere jmeno pro holcicku je pro tebe to nej…☺
@crazy0 To, co píšeš, je nesmysl a každá Tamara mi dá za pravdu. Nikdo mi Tamaro neříká, je spousta variant. Nikdy jsem svého jména nelitovala a není to rozhodně žádné moderní jméno jako je třeba Sofie, Emma, Vanesa…co podléhají módním trendům, je třeba mrknout do statistik. Průměrný věk těchto holčiček jsou třeba 4 roky a podobně, to o něčem svědčí.
Radeji Petra. Tamara je pro me proste radiolokator ![]()
a kdyz chcete neco tvrdyho, co treba Barbora, Tereza, Renata? ![]()
Tak Petra jsem já a nijak toho jména odvázaná nejsem. Jako jsou horší, ale nedala bych. Dorota - má pejorativní nádech, v pohádkách jsou Doroty zlé nebo hloupé. Takže za mě Tamara, hodí se i k příjmení.