Petra, Tamara, Dorota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.15 11:01

Tak Petra jsem já a nijak toho jména odvázaná nejsem. Jako jsou horší, ale nedala bych. Dorota - má pejorativní nádech, v pohádkách jsou Doroty zlé nebo hloupé. Takže za mě Tamara, hodí se i k příjmení. :palec:

• Citovat
  • Upravit
nellyssa
4.3.15 11:58

Tamara nebo Petra..Dorota mi evokuje od jakziva Dorotu Machalovou a tak nejak me osobne se mi diky tomu nelíbi..:)

• Citovat
  • Upravit
71
4.3.15 12:00

Tak holky presvedcili jste me. Uz rozhoduju jen mezi Tamarou a Petrou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.3.15 12:07
@ivulik84 píše:
Tak holky presvedcili jste me. Uz rozhoduju jen mezi Tamarou a Petrou :dance:

Správně, jen se rozhoduj :palec:. Rozhodni se pro Tamaru ;) :potlesk: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 13:06
@Anonymní píše:
Tak Petra jsem já a nijak toho jména odvázaná nejsem. Jako jsou horší, ale nedala bych. Dorota - má pejorativní nádech, v pohádkách jsou Doroty zlé nebo hloupé. Takže za mě Tamara, hodí se i k příjmení. :palec:

Náhodou v pohádce Anděl Páně je Dorotka hodné a chytré děvče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.3.15 14:09

@Námořnička taky polska pohadka Dorotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.3.15 14:13

Neznam tvrdsi jmena nez tamara a dorota… kdo ji bude rikat zdrobnele, deti ve skole…?.. ty tezko! Chudak dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.3.15 14:24

@crazy0 ja znam 1 Tamaru. Je ve 3 tride a vsichni ji rikaji Tamarka, nebo Tami ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.3.15 14:35

@ivulik84 Tamarko ji prave jako starsi a jako dospele uz rikat nebudou, uz to bude jen Tamara. Tami je opravdu hruza, verim, ze ji to jednou bude mrzet, ze se tak jmenuje… Je mi lito vsech deti, kde se rodice za kazdou cenu snazi byt originalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
4.3.15 14:39

A proč musí mít všichni měkká jména? Já vůbec teda tohle rozdělování na tvrdá a měkká jména nechápu. A na Tamaře pro dospělou ženskou nic strašného nevidím. Navíc i dospělí lidé se oslovují zdrobněle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.3.15 14:41

@crazy0 Já nic originálního na jménu Tamara fakt nevidím. Je to obyčejné jméno, ne nějaká americko-česká kombinace jako Rebeka, Vanesa, Jennifer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.3.15 14:47

Rikam svuj nazor jako vy… ja vam ho neberu, jen rikam a opakovat se nechci, nektere deti jsou proste chudaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.3.15 14:49

@crazy0 mohla bys nam tedy napsat ktere jmeno pro holcicku je pro tebe to nej…☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 14:54

@crazy0 To, co píšeš, je nesmysl a každá Tamara mi dá za pravdu. Nikdo mi Tamaro neříká, je spousta variant. Nikdy jsem svého jména nelitovala a není to rozhodně žádné moderní jméno jako je třeba Sofie, Emma, Vanesa…co podléhají módním trendům, je třeba mrknout do statistik. Průměrný věk těchto holčiček jsou třeba 4 roky a podobně, to o něčem svědčí.

• Citovat
  • Upravit
9868
4.3.15 14:54

Radeji Petra. Tamara je pro me proste radiolokator :mrgreen:

a kdyz chcete neco tvrdyho, co treba Barbora, Tereza, Renata? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze