Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jak se vám líbí jméno Jeremiáš? Kdo máte doma? Jaké obdoby používáte?
A hodí se případně k příjmení Blahuta? Děkuji
No asi bych mu říkala Jerry
Taky máme neobvyklé jméno… k přijmení to docela sedí, jen se musíte smířit s „moralisty“ v okolí, kteří vám budou vysvětlovat jak bude vaše dítě díky zastaralému jménu - Biblickému jako bonus, šikanováno
Fandím Vám! ![]()
Spousta jmen se mi líbí, ale já bych je dát prostě nedokázala.. kvůli vlivu okolí, tomu blízkému i širokému. Tohle jméno je přesně ten případ. Asi bych mu taky říkala „Džery“ a ne Jery, úplně to k tomu svádí..
Ale pokud máte odvahu dát, dejte.. každý nemusí mít Kubíka nebo Tomáše.. ![]()
Jméno zajímavé, ale v kombinaci s příjmením dost krkolomné, motá se mi z toho jazyk.
@nikollita
Osobně bych tohle jméno nedala, moc se mi nelíbí. Ale tuším, že se tak jmenoval jeden z bratrů mé babičky, ale teď nevím, zda jsem to nepopletla s něčím jiným.
Znam kluka jmenem Jeronym.Obe jmena jsou pekna a prijmeni mate krasne.Je pouzitelne snad ke vsem jmenum.
Líbí se mi, i s příjmením. Známí mají Jeremyho… ale tatánek je Američan no
Jmeno je pekne, i k tomu prijmeni mi sedi. otazkou je, jestli vam kluk pak podekuje za neobvykle jmeno.
Hezký jméno. Moje děti mají taky neobvyklá jména a poděkovaly. ![]()
Mně se líbí
a v kombinaci s příjmením zní moc hezky… A říkala bych mu „Džery“ ![]()
Docela pekne, k prijmeni docela sedi, dlouhe s prijmenim neni vubec, tak akorat. Osobme bych ho asi nedala, je az moc neobvykle a nevim jak bych mu rikala. Mozny Jerry no.