Jméno pro chlapečka Jeremiáš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
26.2.15 22:01

Neobvyklé je, já osobně bych ho tedy nedala, bála bych se, že to okolí nepochopí. Ale je to originální :palec:
Jinak třeba známá chtěla pojmenovat syna Záviš…a to by podle mě byl chudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.2.15 17:31

Mi se jméno moc líbí :-) a k příjmení podle mě jde. V zakladním tvaru je super i zdrobnělina Jeremiášek se mi líbí, jen se mi moc nelíbí oslovení Jerry (anglicky) spíš třeba Jeremi, Jerísku ale zdrobnělina se vždycky nějaká hezká najde. Znamí mají Igora a v první chvíli se mi to zdálo netvárné, ale říkají mu Igíšku, Igi a to zní hezky. Je neobvyklejší, ale okolí si vždy zvykne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
27.2.15 20:53

Líbí se mi a k příjmení jde :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.2.15 20:57

Hezké a originální :palec:

• Citovat
  • Upravit
424
28.2.15 16:31

Hezké, líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.2.15 16:36

Mě se to moc nelíbí, přijde mi to moc dlouhé a složité…volila bych nějaké krátké jméno, už kvůli tomu aby se malému dobře vyslovovalo a psalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 15:42

Jeremiáš Blahuta se mně zdá fajn :) Jestli se vám to líbí, tak ho dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
22.11.18 08:49

Zdrobněliny

Ahoj, potřebuji radu jak jméno Jeremiáš zdrobnit. Máme prvorozeného Jaromíra, kterému říkáme Jary, Jaroušku…tak Jeremiáškovi nemůžeme říkat Jery, Jeroušku…to by se asi pletlo…Co říkáte třeba na Jašek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.11.18 08:52

@admenL mě se tedy Jašek hodně nelíbí, je to jak šašek :think: Říkala bych Jery, nebo to poangličte, Džery :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
22.11.18 08:56
@admenL píše:
Ahoj, potřebuji radu jak jméno Jeremiáš zdrobnit. Máme prvorozeného Jaromíra, kterému říkáme Jary, Jaroušku…tak Jeremiáškovi nemůžeme říkat Jery, Jeroušku…to by se asi pletlo…Co říkáte třeba na Jašek?

Ja myslim, ze at vymyslite co vymyslite stejně vam naskoci jery kdyz na nej budes chtit rychle zavolat a bude se vam to plect :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
22.11.18 08:57

@admenL Jašek??? To je hrozny.. Dejte dítěti takové jméno ktere nebudete muset komolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
22.11.18 08:58

Jaromírovi říkejte Járo :mrgreen: a Jeremiášovi Jery. Jašek je hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61148
22.11.18 09:01
@Kriss Tina píše:
Jaromírovi říkejte Járo :mrgreen: a Jeremiášovi Jery. Jašek je hrozný…

Pak z toho bude jeryku a nakonec zeryku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
22.11.18 09:05

@admenL Nedavala bych synum dve tak podobna jmena. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
22.11.18 09:07

@a12 nojo proti gustu… :nevim: jako ono když někdo dá takové jméno musí počítat s tím že se začne krátit a komolit. Já mám doma Alexandra, začali mu říkat sašo, to bych ještě rozdýchala, ale když pak přišla mamka a oslovovala ho šášo tak to na mě šli mdloby :mrgreen: u Jeremiáše to bude ještě horší buď z něj nakonec bude šašek nebo žeryk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze