Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tuhle mentalitu nechápu. Proč se prostě lidi nejdou zeptat rovnou do lékárny? Nebo proč prostě - jak píše @Russet - nezkusí zadat dotaz do Googlu? Na první dobrou mi to našlo produkt i s popisem, jak se užívá, ani jsem nemusela rozkliknout jediný odkaz.
@TRG Třeba doufají v nějakou konkrétní zkušenost jiného člověka? Věřím, že ten základní popis si našly.
@KeckaJ píše:
@TRG Třeba doufají v nějakou konkrétní zkušenost jiného člověka? Věřím, že ten základní popis si našly.
A tak pro to bych měla pochopení.
Abych byla spravedlivá, tady teda zakladatelka položila dotaz, na který nikdo nereagoval a někdo jiný tu diskusi obnovil, takže obnovitelka diskuse musela zvládnout najít tuhle diskusi, takže minimálně na emiminu hledala. ![]()
Stejně ale naprosto upřímně říkám, buď teda lépe položit dotaz, nebo prostě zajít do lékárny a poradit se, když se teda asi nedá poradit s doktorem.
Ahoj,
Omlouvám se za hloupý dotaz, mám problém s překyseleným ph, tak se to snažím dát dolů a zároveň si to měřit.
trochu se v tom nevyznám tak se zeptám tady. Potřebovala bych si sama změřit ph pochvy. Stačí mi k tomu obyčejné ph papírky z lékárny a jak je použít? Prostě přímo strčit dovnitř nebo třeba z moči?