Jaké pH papírky na změření pH v pochvě

Anonymní
9.12.19 10:55

Ph papírky

Ahoj,
trochu se v tom nevyznám tak se zeptám tady. Potřebovala bych si sama změřit ph pochvy. Stačí mi k tomu obyčejné ph papírky z lékárny a jak je použít? Prostě přímo strčit dovnitř nebo třeba z moči? :think: Omlouvám se za hloupý dotaz, mám problém s překyseleným ph, tak se to snažím dát dolů a zároveň si to měřit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.9.22 08:28

Není tu nikdo, kdo by odpověděl?

• Citovat
  • Upravit
53518
27.9.22 09:10

Stačí zadat vaginálni test PH do strejdy Gůgla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
27.9.22 09:23

Já tuhle mentalitu nechápu. Proč se prostě lidi nejdou zeptat rovnou do lékárny? Nebo proč prostě - jak píše @Russet - nezkusí zadat dotaz do Googlu? Na první dobrou mi to našlo produkt i s popisem, jak se užívá, ani jsem nemusela rozkliknout jediný odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
27.9.22 10:09

@TRG Třeba doufají v nějakou konkrétní zkušenost jiného člověka? Věřím, že ten základní popis si našly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
28.9.22 00:09
@KeckaJ píše:
@TRG Třeba doufají v nějakou konkrétní zkušenost jiného člověka? Věřím, že ten základní popis si našly.

A tak pro to bych měla pochopení. ;) Abych byla spravedlivá, tady teda zakladatelka položila dotaz, na který nikdo nereagoval a někdo jiný tu diskusi obnovil, takže obnovitelka diskuse musela zvládnout najít tuhle diskusi, takže minimálně na emiminu hledala. :)

Stejně ale naprosto upřímně říkám, buď teda lépe položit dotaz, nebo prostě zajít do lékárny a poradit se, když se teda asi nedá poradit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí