Pharmatex a prasklý kondom

Anonymní
25.6.19 08:41

Pharmatex a prasklý kondom

Dobrý den,
beru HA ale diky prujmum a zvraceni se ucinek snizil nove platicko jsem zacala jiz zdrava a bez orujmu. 5 dni po zaceti noveho platicka jsme meli s pritelem sex. Chranili jsme se pharmatexem - globule a kondomem + plus HA ktera teda asi jeste nefunguje. Bohuzel jsme se 30 minut pred sexem umyli a trosku asi i mydlem(v pribalovem letaku je pouze psane ze se nema myt mydlem 2 hodiny po styku, a zadne vyplachy pred-vyplach neprobehl, ale mydlo asi proteklo okolo otvoru.) Shodou okolnosti jsemv nedeli 23.6. Kdy probehl sex mela nejspis ovulaci. Kondom nam praskl a vsimli jsme si az po ejakulaci. Myslite ze se mam strachovat tehotenstvim? Predsi jen chranilq jsem se 3mi vecmi nemuzou selhat vsechny. Plus jsem pred ti dostala “menzes” o 6 dni driv takze s tou ovulkou nevim. Jake jsouvase zkusenosti? Co byste mi poradili? Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
25.6.19 08:57
@Anonymní píše:
Dobrý den,
beru HA ale diky prujmum a zvraceni se ucinek snizil nove platicko jsem zacala jiz zdrava a bez orujmu. 5 dni po zaceti noveho platicka jsme meli s pritelem sex. Chranili jsme se pharmatexem - globule a kondomem + plus HA ktera teda asi jeste nefunguje. Bohuzel jsme se 30 minut pred sexem umyli a trosku asi i mydlem(v pribalovem letaku je pouze psane ze se nema myt mydlem 2 hodiny po styku, a zadne vyplachy pred-vyplach neprobehl, ale mydlo asi proteklo okolo otvoru.) Shodou okolnosti jsemv nedeli 23.6. Kdy probehl sex mela nejspis ovulaci. Kondom nam praskl a vsimli jsme si az po ejakulaci. Myslite ze se mam strachovat tehotenstvim? Predsi jen chranilq jsem se 3mi vecmi nemuzou selhat vsechny. Plus jsem pred ti dostala “menzes” o 6 dni driv takze s tou ovulkou nevim. Jake jsouvase zkusenosti? Co byste mi poradili? Dekuji :)

Jestli jsi nové plato HA začala brát první den menstruace, pak jsi plně chráněná, viz. příbalový leták.
Na Pharmatex bych se nespoléhala nikdy, ale tady, v kombinaci s HA (kondom nepočítám) bych byla dost v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
25.6.19 08:58

Poradila bych počkat, co jiného taky.. Nikdo ti neřekne ano nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 09:19
@unuděná píše:
Jestli jsi nové plato HA začala brát první den menstruace, pak jsi plně chráněná, viz. příbalový leták.
Na Pharmatex bych se nespoléhala nikdy, ale tady, v kombinaci s HA (kondom nepočítám) bych byla dost v klidu.

Ja HA brala od srpna. Pred 3 tydny jsem mela silny prujem a zvracela jsem. Prasky jsem podle doktora brala tak jak jsem zvykla. V pondeli jsem dostala ms o 6 dni driv a jeste dva dny jsem brala prasky. Pak jsem si zas ve stredu jako jsem byla zvykla vzala prasek z noveho platicka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.19 09:21
@Andrea.Tom píše:
Poradila bych počkat, co jiného taky.. Nikdo ti neřekne ano nebo ne :-)

Spis me zajimalo jestli nema nekdo stejnou a nebo podobnou zkusenost. Jsem z toho takova nesva. :D

• Citovat
  • Upravit
53190
@Anonymní píše:
Ja HA brala od srpna. Pred 3 tydny jsem mela silny prujem a zvracela jsem. Prasky jsem podle doktora brala tak jak jsem zvykla. V pondeli jsem dostala ms o 6 dni driv a jeste dva dny jsem brala prasky. Pak jsem si zas ve stredu jako jsem byla zvykla vzala prasek z noveho platicka.

Dostala jsi MS přes antikoncepci? Jakože ještě než jsi dobrala platíčko, tak jsi začala krvácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@unuděná píše:
Dostala jsi MS přes antikoncepci? Jakože ještě než jsi dobrala platíčko, tak jsi začala krvácet?

Ano. Doktor rikal ze to je kvuli tomu ze mam rozhazene telo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.6.19 09:23

Aha, už to chápu. Zřejmě došlo k předčasnému krvácení vlivem poklesu hormonů po té střevní chřipce… No, teoreticky by to mělo být ok i tak, pokud jsi dodržela klasickou pauzu a pak pokračovala v braní obvyklým způsobem. Teoreticky. Prakticky je možné cokoli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 09:28
@unuděná píše:
Aha, už to chápu. Zřejmě došlo k předčasnému krvácení vlivem poklesu hormonů po té střevní chřipce… No, teoreticky by to mělo být ok i tak, pokud jsi dodržela klasickou pauzu a pak pokračovala v braní obvyklým způsobem. Teoreticky. Prakticky je možné cokoli 8)

Pauza byla dodrzena a platicko jsem zacala normalne. Je mi to jasné. Víš/vite me spis stve, ze jsem se chranila 3mi zpusoby. Kondom praskl, pharmatex nevim jak moc dobre funguje, kdyz jsem se ja blba cca 30-60 minut pred tim osprchovala a neco asi i steklo a HA babo rad jak to ted funguje :potlesk: i tak ale dekuju!

• Citovat
  • Upravit
4256
25.6.19 09:51

My používali jen krém… A nikdy se nestalo nic co by jsme naplánovali. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.6.19 10:55

Tak já se chránila pharmatexem asi 3 roky bez jiných ochraných pomůcek (ani kondom, ani HA) a nidky z toho nic nebylo.. vždy jsem zavedla před stykem a hned po akci jsme šli do sprchy a normálně jsem se umyla i vevnitř.. Samozřejmě, že se nestalo mě neznamená, že tobě se stát nemůže, ale myslím si, že je to dost dobrá ochrana - aspoň já ji věřila :palec: A pokud jsi brala HA, tak jsi chráněna i tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
25.6.19 10:58
@Anonymní píše:
Pauza byla dodrzena a platicko jsem zacala normalne. Je mi to jasné. Víš/vite me spis stve, ze jsem se chranila 3mi zpusoby. Kondom praskl, pharmatex nevim jak moc dobre funguje, kdyz jsem se ja blba cca 30-60 minut pred tim osprchovala a neco asi i steklo a HA babo rad jak to ted funguje :potlesk: i tak ale dekuju!

Prosím tě, trochu nechápu kdy sis ten pharmatex zavedla? Jako před tou sprchou nebo 60 minut před sexem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 12:27
@Kiminkkka píše:
Prosím tě, trochu nechápu kdy sis ten pharmatex zavedla? Jako před tou sprchou nebo 60 minut před sexem?

Zavedla jsem si ho normalne 5-10 minut pred stykem. Ale hodinu pred tim jsem byla ve sprse kde jsem se koupala asi mydlo teklo i mezi nohy.

• Citovat
  • Upravit
546
25.6.19 12:30
@Anonymní píše:
Zavedla jsem si ho normalne 5-10 minut pred stykem. Ale hodinu pred tim jsem byla ve sprse kde jsem se koupala asi mydlo teklo i mezi nohy.

No tak to bych vůbec neřešila.. já byla taky vždycky v sprše a určitě jsem neuvažovala, že bych se kvůli tomu neumyla mýdlem.. a jak říkám hned po sexu jsme šli do sprchy a taky jsem se umyla mýdlem i uvnitř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.19 12:55

A bily husty az takovy hlenovity(i kremovy) vytok dva dny po sexu je normalni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa