Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat, zda-li vzdy pri milovani dodrzujete zavedeni globulky 5 minut pred sexem? Vcera to manzelovi nejak „ujelo“ a globulku jsem v sobe mela jen tak 3-4 minut, nez dosahl orgasmu…
Myslite, ze by mohlo dojit k selhani ochrany?
Stalo se vam to uz take?
No, ja pak zjistila, ze maly kousek globulky nebyl rozpusteny cca 2mm.
Diky moc za odpovedi.
Jinak jsem si i merila BT (ta je nizka a hlen je take „nebilkovy“).
Jeni byla bych v klidu, ono tech 5min je ochrana vyrobce,aby se na to nevlitlo hned
3-4min ber v pohode, taky jsem nedodrzovala presnych 5min-ono se to sperma pomicha uz s rozpustenym,a dorozpusti ten zybtek. K selhani nedoslo,druhy mimino nemame ![]()
Nebala bych se.
Ahoj Zuzo,
diky moc za uklidneni, ja jsem take doufala, ze snad nejaky mensi rozdil v te dobe po zavedeni nebude prilis vadit.
Ja si i merim BT (ta byla nizka) a posevni hlen je take takovy, ze odpovida neplodnemu dni.
Ale to vis, jistota je jistota ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat ohledně globulí Pharmatex. Měla jsem nezávazný sex a použili jsme tuto globuli, nikdy před tím jsem o ni neslyšela
, ted mám ale nervy z toho že jsme udělali nějakou chybu, konkrétně si myslím, že jsem udělala chybu tím,že jsem se po styku šla osprchovat a na příbalovém letáku píšou, že se to nemá nejméně dvě hodiny.
Ahoj, tos použila správně, Pharmatex ve spolehlivosti vychází lépe než kondom. Ale v příbaláku není, že se nemůžeš jít 2 hodiny po styku osprchovat, ale že nemáš použít mýdlo. Stačí teda jenom voda ![]()
Dobrý večer. Prosím, je možné použít globule už při prvním styku, případně ještě v kombinaci s kondomem? Děkuji vám za názory.
@rokris píše:
Dobrý večer. Prosím, je možné použít globule už při prvním styku, případně ještě v kombinaci s kondomem? Děkuji vám za názory.
já myslím, že asi je…že by to neměl být problém. ![]()
@rokris píše:
@MarkétkaBeruška Ahoj.Díky.
Ahoj…řešíte to co si myslím že řešíte?
@MarkétkaBeruška píše:
Ahoj…řešíte to co si myslím že řešíte?
No je dobrý mít přehled, že jo. ![]()
@rokris píše:
No je dobrý mít přehled, že jo.
No to jo, to je…ale hlavní je aby ho měla i dcerka, nejen ty ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
No to jo, to je…ale hlavní je aby ho měla i dcerka, nejen ty
Jsem dokonalá matka, chci být napřed. ![]()
Ahoj my jsme používali 3 roky Pharmatex globule a bez problému nikdy žádna nehoda. Po vysazení jsem otěhotněla hned do měsice, takže naprosta spokojenost. Kamaradka po vysazeni HA otěhotněla až za rok a čtvrt.
Intimní a trochu trapný dotaz, proto anonym
jak dlouho z vás „odchází“ pharmatex? Mě přijde že to že mě teče snad 2 dny.. ![]()