Pharmatex - krém nebo globule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.24 16:45

Pharmatex-krem nebo globule?

Zdravim,

nyni nemam zadnou antikoncepci, dnes mi doktorka vyndala telisko, mela jsem ho pul roku a bylo to silene. Hormony uzivat nechci, ale pani doktorka mi rekla o Pharamtexu. Pritel si dava pozor vzdy, ale chtela bych aspon nejakou pojistku.
Jakou mate zkusenost a timto pripravkem a je lepsi krem nebo globule? Nevyteka to potom moc? Ja nemam problem s vlhnutim a zas uplne mokro tam byt nemusi :lol:
Neni to partnerovi neprijemne? Opravdu s tim nemam zkusenost, tak nevim zda-li je ten krem bily a fakt jak krem nebo spis gelovy a průhledný- to by byla asi ta lepsi varianta. Mam zkusenost jen s globulemi na zánet a to vzdy vytekalo hodne. :nevim:
Moc dekuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
30.5.24 18:40

Globule jsou lepší. Nic nevytéká. Krem jsem teda osobně neměla, ale ségra jo a říkala že ten krém byl takovej divnej jak kdyby jí tam někdo našlehal šlehačku. Ale pokud dítě opravdu nechcete tak bych ještě v období ovulace používala kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
30.5.24 22:21

Globule jsou za me lepsi. Ale uplne pohodlne to neni, protoze me to trochu pali, takze sex s Pharmatexem nemuze trvat pul hodiny trebas. Ten krem byl otrava, bylo to nakonec vsude a upatlani jsme byli jako po bitve slehackovymi dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
30.5.24 23:02

Globule mě štípaly, krém byl pro mne lepší a ještě hezky voněl a nemuselo se čekat na rozpuštění jako u globulí. Co do sebe dáš, to pak z tebe samozřejmě vyteče. Ale stejně nejlepší je kondom, nevytéká nikde nic, já to nesnáším! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.5.24 23:11

Mám radši globule, u krému mi vadilo že se ho musí použít „hrozně“ moc a pak je kolem dost napatláno.
U globulí si to člověk tak nějak všimne, ale z tohodle hlediska jsou 100× lepší.
Nic z toho nikdy neštípalo ani mně ani partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí