Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj
uvažuju o koupi, máte někdo? Jak jste spokojené??? Díky za názory ![]()
Máte zkušenost s Philips Avent SCD 525?
Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...@Ladiabola ahoj:-)my mame a jsem moc spokojena. Dosah paradni, nic je nerusi. Dost pouzivame i promitani hvezdicek na strop a ukolebavky:-)
@Ladiabola ahojky, já bohužel musím hodnotit negativně za mě i za mou švagrovou…obě jsme ji vyměnily za Angel care! ![]()
My máme D570 a jsme moc spokojení, super dosah, nic ji neruší, skvělé funkce navíc, za nás ![]()
@Ladiabola bohužel nevyhovoval dosah…přes zdi šuměla…nebylo zcela rozumět…jinak hezká byla a funkce super, taky se mi moc líbila…záleží, co od toho chceš…pro mě byla nejdůležitější priorita - zvuk a dosah
Ale jestli nemáš kamenej barák jako my chatu, tak bude super
abych ti jí úplně nezhatila… ![]()
@Ladybird146 fakt co clovek, to nazor. My sice nemame barak kamennej, zato fakt velkej a dosahne mi to v pohode po celym. Manzel chodi s chuvickou i pres ulici k sousedovi.
Dovolím si obnovit diskuzi, někdo další se zkušeností s touto chůvičkou? Taky uvažuji o koupi. Děkuji.
Ahoj, už je to nějaká doba, kdy se o této chůvičce tady diskutovalo, tak kdyby se jí už někdo zbavoval, tak bych určitě měla zájem. Díky, pěkný den