Philips SCD 465

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
9.7.15 15:01

Philips SCD 465

Ahoj, sháním „nechrčící“ chůvičku. Prosím nemáte někdo chůvičku Philips SCD 465?
Zajímá mne hlavně to, zda při provozu je naprosto tichá? Aby přenášela jen zvuky od miminka. Mám totiž doma analogovou chůvičku a ta je hrozná, protože neustále chrčí jako nenaladěné rádio a mezitím případně slyším zvuky miminka. Se zhoršením signálu chůvičky (vzdálenost, telefonující osoba poblíž, zářivky) chrčí čím dál hlasitěji a to už miminko ani často neslyším. Když jsme měli jedno dítě, dalo se to přežít. Ale brzy se nám narodí druhé, staršího syna bychom chtěli dát do svého pokoje a tak potřebuji chůvičku, při které budeme moci spát s manželem i s miminkem.

Díky za názory.
Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25082
9.7.15 15:15

Já přesně tady tu mám, kupovanou už jako použitou. Chrčí podle toho, jak nastavíš citlivost. Když dáš hodně a jezdí kolem třeba auta, tak chrčí u každýho, je fakt citlivá. Ale stačí dát menší, aby zachytila jen dítě.
Měla ji půjčenou v mezičase kamarádka a byla nadšená. Pak dostala Bravo a říkala, že oproti té mé je děsná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.7.15 18:38

@Aries6 takže jestli to chápu dobře, pokud beru pokoj v rodinném domě a zavřené okno, tak jde nastavit tak, že je potichu a slyším jen miminko, když např. pláče. (prostě je to digitální chůvička, ne blbý analog-„chčí jak rádio neustále“, co mám doma)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
9.7.15 19:23

@xmellonekx Nevím, co je rozdíl mezi analogem a digitálem :oops: NEbo principielně jo, ale ne u chůvičky.
Ale ano, jak píšeš. Když bude klidná místnost, dáš menší citlivost, tak chůvička se ozve jen tehdy, když dítě zapláče. Na větší citlivost zašumí třeba když se otočí. Když jsem měla malou venku a vysokou citlivost, tak se mi ozývalo i šumění listí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.7.15 21:11

@Aries6 super :) díky moc :) teď ji jen zkusit někde ještě sehnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí