Píchání při vykonávání potřeby

Anonymní
30.3.12 14:04

Píchání

Omlouvám se za anonym :oops: ale je mi to poněkud trapné.
Mám už 5 měsíců po porodu a při vykonávání ‚velké‘ mě to u konečníku hrozně píchá. Jak kdyby do mě někdo bodal jehličkami. Ze zečátku mi to přišlo normální, brala jsem to, že se mi šití uzdravuje. Ale 5 měsíců uteklo a pořád nic. Někde jsem četla, že nějaká paní měla podobný ( teď nevím jestli uplně stejný nebo ne ) problém a zajistili ji, že měla ulomek jehly v šití. 8o Nechápu. Ale nesetkala jste se s tím některá ? :? Nejspíš budu muset zajít k dr. , ale budu se červenat až mu budu vysvětlovat můj problém :lol: :oops:
Díky moc za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
30.3.12 14:08

tak stydět se u doktora určitě nemusíš. Já bych to tipovala na hemoroidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 14:10
@MMartina1 píše:
tak stydět se u doktora určitě nemusíš. Já bych to tipovala na hemoroidy.

Píchá mě to kousek vedle toho šití, ne přesně v konečníku. I tak to můžeou být hemeroidy ? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46867
30.3.12 14:16

Me to pichalo jeste 2 mesice po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.3.12 14:17

A po stolici už nebolí nic? U hemoroidů bys to pak měla ještě nějakou dobu podrážděné a bolelo by to i potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.12 15:04
@Suzume píše:
A po stolici už nebolí nic? U hemoroidů bys to pak měla ještě nějakou dobu podrážděné a bolelo by to i potom…

Nene, pak už to nebolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.12 15:15
@Weru píše:
Me to pichalo jeste 2 mesice po porodu

Jenže já už mám 5 měsíců po porodu :(

• Citovat
  • Upravit
14047
30.3.12 15:50

nestyd se, od toho jsou doktori. mas fuk, co na ne spulis, maji za to prece penize :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.3.12 16:35
@Anonymní píše:
Jenže já už mám 5 měsíců po porodu :(

Aha, ja cetla 5 tydnu, pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.3.12 16:48
@Anonymní píše:
Nene, pak už to nebolí.

Tak v tom případě to asi hemoroidy nebudou. U doktora se nestyď, je to jejich práce. Navíc to určitě neuvidí poprvé, beztak je na to zvyklej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.12 17:29

já jsem si při porodu uhnala hemoroid a po potřebě mě nebolel. Bolelo to přesně jak píšeš jenom při onom. Zajdi k lékaři, vyšetří tě a uvidíš. U mě jsem to řešila přímo s gyndařem, mám doktora chlapa a bylo to úplně napohodu. Prostě to patří k životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.3.12 20:21
@MMartina1 píše:
já jsem si při porodu uhnala hemoroid a po potřebě mě nebolel. Bolelo to přesně jak píšeš jenom při onom. Zajdi k lékaři, vyšetří tě a uvidíš. U mě jsem to řešila přímo s gyndařem, mám doktora chlapa a bylo to úplně napohodu. Prostě to patří k životu.

A jak to řešil, jestli se můžu zeptat? Jsem si ho uhnala taky :oops: A bolí to úplně hrozně. při i po :oops: Půl dne pak nemůžu pořádně chodit ani sedět :,(
Je to pro mě horší než porod :zed:
A hlavně - jak rychle léčba pomohla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.12 21:54

@Suzume já sem si teda vytlačila slušný kousek. Pěkně to po porodu i krvácelo. Dal mi na to čípky a mast. Za jak dlouho přesně to zabralo na tu akutní formu, fakt neřeknu, řekla bych, že při správné životosprávě celkem rychle (hodně pití, žádné ostré jídlo apod.) týden možná, vlastně nene, určitě měsíc to byl. No ale mám ho tam pořád a někdy právě třeba když málo piju apod., tak to cítím. Ale s tím poporodním stavem se to fakt nedá srovnat,to bylo maso.
Jinak po porodu pomáhalo ještě po onom šupnout do vany, osprchovat a pokud vyhřezl ven, tak zatlačit zpět

Omluva, že to tu tak popisuju, ale nevím jak kulantně to opsat :oops: .

Mám na jazyku co mi na to dal, ale nemůžu si vzpomenout :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.3.12 22:02

@MMartina1 V pohodě, ono to asi ani moc opsat nejde :mrgreen:
Jo, pokaždé se osprchuju, ostré nejím - kojím. S tím pitím je to teda horší :oops:
Jenže k doktorovi jdu až za 2 týdny - po šestinedělí :,(
Do té doby asi umřu bolestí :,( A krvácí mi to taky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.3.12 22:05

@Suzume a nevzal by tě kvůli tomu dřív? Já jsem tam naklusala už dva týdny po porodu. Dneska mě to i štve, že jsem tak blbě tlačila. Asi podle sebe bych tlačila správně, ale porodní as. na mě pořád řvala, že mám tlačit jako když jdu na velkou, takže jsem to blbec soustředila spíš do konečníku. Malej nechtěl ven, takže jsem si dala. No, příště budu chytřejší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí