Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jsem už trošku zoufalá. Synek má od neděle vysoké horečky. Včera jsme byli na ORL kvůli tomu, že mu začalo bolet ucho a ucho tedy Dr píchla. Ale horečku má stále vysokou, ráno v šest měl skoro 40 ☹️ u Dr je byli dnes znovu, nabrala crp to vyšlo 15 a zkontrolovala obě uši. To nepichle vypadá dobře a to pichle už vlastně také. Ale prostě ta horečka. Jak dlouho u vašich dětí horečka trvala po píchnutí ucha?
@marinka5 malému (2r) pichali nedávno obě naráz. Měl 38-39, na pohotovosti mysleli, ze jde o virozu. Malý ubreceny a ve vlnách nešel utisit. Po 2 dnech kontrola, teplota stále a po odeslání na ORL bylo hned jasno. Po pichnuti obou uši do vecera úleva a po horečkach ani památky
asi jsem tě neuklidnila, ale určitě bych to řešila dal, všude jsem četla, ze horečka po pichnuti klesá. Ať je malému brzy dobře ![]()
@Veerr no právě vím, že dceři přestaly horečky do 12 hodin cca od píchnutí. Jezdíme uši kontrolovat denně na ORL a uši vypadají dobře, ale teplotu má stále, ale dnes už teda „jen“ 38.2 tak snad už to půjde dolů. Podle CRP to vypadá jen na virózu
@marinka5 tak hlavní je, ze je pod dohledem na tom ORL
třeba je možné, ze tu horecku neměl jen k zánětu, ale i k té viróze
snad to půjde dal dolu