Občas mi ve spánku přestane dýchat

Anonymní
10.3.20 06:52

Občas mi ve spánku přestane dýchat

Ahoj, mám 2 letou holčičku a občas se stane, že ve spánku přestane dýchat a po chvilce ji to probere a jakoby je z toho vyděšená a někdy začne brečet nebo jen tak kňourat, ale po chvilce spí dál. Ta pauza může trvat tak 5-10 vteřin. Myslíte si, že může jít o spánkové apnoe? Je pravda, že teď má i dcl rýmu. Když jí bylo 0-4 měsíců, tak v tomhle období mi to dělala taky, monitor dechu mi zapípal cca 7×, ale vždycky když jsem tam přiběhla byla už vzhůru a vždycky se to stalo když měla hodně tvrdý spánek. Pak byl dlouho klid, takže jsem to s doktorkou neřešila. Máte s tímto zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Černá vdova
10.3.20 08:23

Může to být spánková apnoe. Moje dcera to mívala také, hlavně když byla nastydlá a měla rýmu. Ty pauzy mezi výdechem a následným nádechem byly nekonečně dlouhé.
Dcera byla v necelých 5ti letech na trhání nosní mandle, měla ale velké krční, tak jí vytrhli krční, když jí bylo 6,5 roku. Od té doby je klid.
Spánkové apnoe byly potvrzené ze spánkové laboratoře, po vytržení krčních mandlí potvrzeno, že jí operace pomohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA