Fleky po škrábání

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
8.3.20 16:57

fleky dcera

Ahoj maminky nemáte někdo zkušenosti? Dcera 7 let když se poškrabe na těle hrozně ji to naběhne a jako by oteče má to červené za cca 2 hodiny to zmizí. Zítra zajdeme k lékaři, ale nevíte co by to je děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.3.20 17:02

Já když malému dala přes ruku nebo na zadek tak to měl hrozně červené. A to ho opravdu nemlatim. Přes ruku jen lehce a hned červené..

• Citovat
  • Upravit
4928
8.3.20 17:06

Dotyková kopřivka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.3.20 17:15

Děkuji právě nevím nikdy to neměla. přikládám foto. Včera večer to měla po celém těle a ráno mic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.3.20 17:26

Nevím čím mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.3.20 17:37

Tyjo, to ale spíš vypadá tak, jako by ji už cosi svědilo, kvůli tomu se škrábala a pak je ta kopřivka viditelnější. Nechci tu dělat odborníka přes kožní choroby, ale jsou to takové jakoby puchýřky? Skoro to totiž vypadá buď na kontaktní dermatitidu, že ji nesvědčí třeba prací prášek nebo materiál oblečení, typicky to dělá třeba vlna, anebo přecitlivělost na histamin, takže typicky třeba jahůdky nebo čokoláda. Těžko soudit. Zkus kapat Fenistil a když to do hodiny zmizne, tak jsem se asi trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.3.20 17:42

@Pruhovaný_mýval Děkuji je pravda, že kůže hi svědí pak se poškrabe a udělá se ji to. Spíše to jsou mapy dam ji kapky Fenistil a zmizí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.3.20 17:47
@katern píše:
@Pruhovaný_mýval Děkuji je pravda, že kůže hi svědí pak se poškrabe a udělá se ji to. Spíše to jsou mapy dam ji kapky Fenistil a zmizí to.

V tom případě tam nejspíš hraje roli histamin a bude potřeba zjistit, co jí nesedí. Takže si vzpomeň, jestli jsi nekupovala třeba nový prací prostředek nebo třeba nový svetr, deku, aviváž… no a pokud ne, tak je možné, že jí nesvědčí nějaká potravina, exotické ovoce, všeobecně ovoce, ale třeba taky med, čokoláda, no může toho být kopec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.3.20 17:56

@Pruhovaný_mýval prášek ani aviváž mám stejný. Ovoce ona moc nemusí ani neměla kromě jablka kosmetiku také používám stejnou. Nic mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
8.3.20 19:17
@katern píše:
@Pruhovaný_mýval prášek ani aviváž mám stejný. Ovoce ona moc nemusí ani neměla kromě jablka kosmetiku také používám stejnou. Nic mě nenapadá.

no uvidíte no, ono to koneckonců může bejt fakt cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí