Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky, jsem v 33t a od včera mě začalo popíchávat v horní části břicha..je to trochu podobné jako zaražené prdy, ale myslím, že je to něco jiného…Píchá mě pod žebry, občas to jde až jakoby k pupíku a někdy se to táhne do stran. Když ležím na boku, tak je to ok, pak když se ale převalím na záda, tak mě píchá v horní části břicha…nebo když se prudčeji pohnu, tak mě píchne…pohyby cítím normálně, nic jiného mě nikde nebolí…může to být roztahující miminko? Vybouluje se mi do břicha a když se takhle hodně vyboulí, tak mi ta píchavá bolest projede v místě, kde se vyboulí…můžu být od miminka otlačená? Když sedím, tak cítím trochu píchavý tlak hned pod žebry…břicho ztvrdlé nemám…
Poraďte prosím…děkuji…
Ahoj je take mozne ze muzes mit nafoukla streva a ta ti tlaci na slezinu, sice nejsem doktor, ale klidne to muzes mit i od miminka. Pokud mas strach a velke bolesti radeji si zajdi k sr. lepsi jit 2× zbytecne nez pozde ![]()
Ahojky. Mám dotaz.Jsem ve 26 tt. A asi tak cca 14 dní me občas picha v pravo v brise. Nekdy to jde i do křeče. Stává se mi to ale jen pokud jdu do kopce, nebo rychle. A musim zastavit.(neni to pokazde) Proste pri nejake namaze. Obcas i pri pohl. styku. Jakmile jsem v klidu nebo jdu normalne tak v pohode. Myslite ze je to v poradku? Dekuji za odpoved.Jsem prvorodicka tak sem trochu vydesena… ![]()