Píchání v bříšku v 11 tt

197
10.12.05 18:34

Píchání v bříšku v 11 tt

Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat, jsem v 11 tt +5 a občas cítím píchání v bříšku, jako kdybych měla zaražené větry. Na ultrazvuk jdu až za týden a bojím se, aby bylo všechno v pořádku. Nemáte s tím některá zkušenosti? Narcisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
10.12.05 18:39

Ahoj,

ničeho se neboj, píchání v podbřišku je úplně normální, roztahuje se děloha, povolují vazy a občas to píchá opravdu nepříjemně..
Byla jsem z toho ze začátku taky vyplašená :) Dělalo mi to hlavně na pravé straně a dost silně.

Jarka a Nikolka 31tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
10.12.05 19:05

Neboj, je to naprosto normalni. Jedine kvuli cemu by se melo jit k doktorovi jsou nesnesitelne krece. Jine bolesti jsou OK. Deloha se roztahuje. Ja jsem o kousek dal nez ty a obcas me to poboliva jeste ted. Pak zase zacnou bolet zada…to je horsi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.12.05 21:03

Jojo, normál. Já dokonce plašila, že mě chytá slepák… :lol:

Mirka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.12.05 08:19

Ahoj
Mně začalo píchání v podbříšku v 10tt. Je to jen občas. Píchá mi do dneška jsem 13+4tt. Podle ultrazuku je všechno v pořádku. Neboj se je to jen roztahování dělohy.

• Citovat
  • Upravit
540
11.12.05 12:19

ahoj.
to muzu jen potvrdit.sem tam me i ted picha v brisku.doktor rekl,ze je to normalni,ze mam plasit az kdyz to pichani neprestava ani kdyz jsem v klidu a spis se zvetsuje.takze muzes byt klidna:))
hezke tehu.
theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.05 14:51

Pa

ahojky, já se taky připojuji k názoru, že píchání je normální. Jsem 18 týden a píchá mě stále, protože mám za sebopu ještě ke všemu dvě operace z důvodu mimoděložních těhotenství. Píchání cítím v klidu i za pohybu a asi mě to díky těm operacím nepřejde až do porodu. Kolikrtát, když ležim, tak nemůžu mít ani natažené nohy, ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.12.05 12:37

Já taky :-)

Ahojky,
právě jste mě uklidnily, pobolívání v podbřišku mám už od 6tt, ale teď (v 11tt) se přidaly velké píchací bolesti na místě bývalého slepáku. Děje se to když ležím na zádech a mám natažené nohy. Těší mě, že to je v normě. Držte se!

Karlinda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.12.05 12:44

Ahoj holky, prosím o radu k tomuto tématu. Už půl roku se snažíme o mimi, samozřejmě už jsem pociťovala všechny možné i nemožné příznaky, ale jelikož se mi netvořily folikuly, nebylo co oplodnit a tudíž všechny příznaky jsem si pouze vsugerovala. Teď poslední měsíc jsem se konečně „nastartovala“ (folík nalezen), testovat budu až na konci týdne, ale píchání a tlačení v podbřišku pociťuju už týden. Myslíte, že je možné, že jsem konečně těhulka a že už se to u mě projevuje takhle brzo??? 8O
Byla bych asi nejšťastnější na planetě, kdyby se potvrdilo těhu…

Nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
10.8.13 14:25

12+2tt

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Jsem ve12+2 týdnu a včera mi začlomírně popíchávat v bříšku a kolem pupíku takový mírný tlak. Je to normální? Byla jsem dva dny před u doktora a vše bylo ok. Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí