Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem od 7 hodin na nohou, pořát něco dělám, neměla jsem ani čas se pořádně najíst. Teď jsem se musela natáhnout protože mě nesnesitelně píchá v děloze až mi z toho stékají slzy, ta bolest jde až do třísel. Asi na 5 min mi ztvrdlo břicho a docela to bolelo. Prosím o radu jak od té bolesti ulevit. Jsem ve 36+4tt
Sem tam nějaké píchání v těhotenství je celkem běžné. Ale bolest tak silná, že člověku tečou slzy? Také bych raději jela…
Co krok to píchnutí, jednou jsem se musela i zastavit, opřít se o linku a dýchala jsem jak kdybych uběhla maraton.. asi 2krát mi to píchnutí šlo i do levé nohy.. na kontrolu do poradny mám jít zítra.. tak nevím jestli počkat nebo ne, jestli to ustane když si dám teplou koupel a lehnu si ![]()
@tynaa6 Když máš silné bolesti, tak upaluj na pohotovost. Já bych jela hned, lepší plašit, než něco zanedbat ![]()
@tynaa6 Já nedávno ošklivě spadla, taky jsem těhotná a radší jsem si jela nechat malou zkontrolovat na pohotovost. Doktor byl moc milý a řekl, že jsem udělala dobře, že je lepší to pohlídat. ![]()
Ahoj holky, mám dotaz jsem v 36. týdnu. Bolesti břicha mě trápí už delší dobu. Na gyndě říkají ze to jsou poslíčci a že kdyby bolesti jsem měla velký tak mám jít na pohotovost, ale nechci plašit. Jsem poprvé těhotná tak že nevím co a jak??? bolesti mám v podbřisku jako při MS, ale třeba dneska už mě bolí 3 den v kuse. Nemáte stim nějaká z vás zkušenost. Děkuji předem za odpovědi ☺️️
@Jituska1992 mě takhle taky furt bolelo v podbřišku a opravdu to vždy byly poslicci nejspíš.. Protože kontrakce a celkový porod to vypadalo opravdu jinak.. Takže neboj se nic se neděje a je to ok ![]()
@Jituska1992 píše:ahoj, ja to mam od 35 tydne kazdy vecer. Ted uz 39 a je to narocny. Rano jsem myslela ze dnes porodim a zas to preslo. Rezani pri chuzi mam taky - jak hlavicka tlaci na cipek a mocak tak to boli uplne stejne jako pri neurolig. problemech. Tvrdne bricho a dloube taky.
A jak dlouho si měla ty poslíčky já už je mám tak měsíc
Aha no i dneska u doktora mi řekli ze to je normální. Já už chci aby byla venku
tak držím palce ať už to mas co nejdřív za sebou 😊