Cvicenie v tehotenstvi

457
19.7.10 18:53

Cvicenie v tehotenstvi

Dobry den prajem vsetkym, hladam uz niekolko tyzdnov kurz pre tehotnych, ktory by mi vyhovoval. Som ve 20tt. Bola by som rada, ked mne zdelite, ake ste mali skusenosti s kurzami pre tehotnych, a ktore mozete mi odporucit?
Dakujem, Egi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
19.7.10 19:57

Ahojky, já jsem celé těhotenství chodila plavat, byl to kurz plavání pro těhotné a můžu jen doporučit. Úžasný relax, navíc výborné na záda, měli jsme tam speciální cviky pro těhotné s hadicemi či pěnovými polštářky. Taky jsem chodila na cvičení pro těhotné, také skvělé, cvičení na velkém balóně či na podložkách, obojí vedla zdravotní sestra, resp.porodní asistentka. Takže jsme se jí mohly zeptat na cokoliv k těhotenství, porodu či následné pěče o miminka (ona má 3 děti). Můžu říci, že jsem po celé těhotenství neměla vůbec žádné zdravotní problémy, nic mě nebolelo a porod proběhl také v pohodě :-) Takže jen doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.7.10 20:11

ja chodila na aquaaerobic a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.7.10 20:35

Egi chodila jsem na kurzy do porodnice. Bylo to super, protože na na mně „vyšla“ na porod zrovna ta samá PA co nás několikrát měla na cvičení. Skvělé bylo, že už jsme se znaly z toho cvíča a měla jsem v ní pak důvěru při porodu a uvolnila jsem se. Takže to perfektně vyšlo a nemusela jsem nic řešit :dance:
Plavat jsem taky párkrát taky byla, ale plavala jsem normálně „natvrdo“ :twisted: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
19.7.10 20:49

Mne vyhovuji kurzy http://www.klub-slunecnice.cz/, cviceni pro tehotne je super a clovek si opravdu zacvici, neni to jen takove protahovani, ale spise posilovani. Cvici to porodni asistentky, takze to pro maminky neni nebezpecne.

• Citovat
  • Upravit
164
19.7.10 21:52

Tak držim palce při výběru, asi záleží, kde máš možnost ty kurzy navštěvovat. Já jsem měla snahu chodit na těhu cvičení, ale mimo těhu jsem opravdu aktivní sportovec a toto pohupování na míči mě absolutně nebavilo. A skoro bych řekla, že to bylo k ničemu. Raději jsem si šla zaplavat, jak sama, tak na těhotenské plavání. Jinak prý jsou výborné břišní tance. Třeba ségra si v Praze chválila Studio pro ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:45

Slysela jsem, ze super je tehu joga a brisni tance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.7.10 20:17

Dakujem Vam vsetkym. Urcite vyskusam tie kurzy.
Registrovana som v Krci a tam nenasla som zadne info o kurzach pre tehotnych, treba Apolinar to ma. Ale aj tak uz chodim plavat, 1-2 krat tyzdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.7.10 12:17

To máte dobré, že máte kdy cvičit. Jelikož pracuju do půl šesté večer, na žádný kurzy se nedostanu. A kdybych chtěla, jsem večer už unavená, zralá spíš do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
26.7.10 19:04

Catie - taky jsem koukala na kurzy ve slunečnici, líbily se mi, protože si můžu „jen“ zacvičit a neplatit nějaké komplexní programy s masážemi a plaváním a kdečím (to si zařídím sama). Chci se zeptat, jak je to tam s místem - bývají kurzy plné, je nutné je rezervovat dopředu, nebo můžu doufat, že když tam přijdu a domluvím se, místečko se pro mě najde?

• Citovat
  • Upravit
457
30.7.10 15:22
hofka píše:
To máte dobré, že máte kdy cvičit. Jelikož pracuju do půl šesté večer, na žádný kurzy se nedostanu. A kdybych chtěla, jsem večer už unavená, zralá spíš do postele.

Mam to iste, pracujem niekedy az do 7ej, a kvoli tomu som do teraz neporidila zadn kurz ale chcem to, a ten cas nejak najdem (asi moj drahy manzel nebude velmi happy).
A este som zistila ze, cim viac mam pohybu tim viac som plna energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí