Malá hlavička na UZ

323
19.7.10 08:33

Malá hlavička na UZ

Ahoj holky, jsem taková typická lehce paranoidní těhule :-) Aktuálně jsem v 9.tt. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku, kde jsme zachytili srdíčko, doktorka řekla, že mimi odpovídá 8. týdnu a udělala mi foto pro rodinu. O žádných anomáliích nemluvila. Akorát, že když se teď na fotku dívám, přijde mi, že mimi nemá typický fazolkovitý tvar, že má nějak malou hlavičku (celé má spíš tvar do trojúhelníku). Možná to doktorka jen nevhodně zaostřila nebo je mimi špatně natočené… Další prohlídku mám až za 3 týdny a začínám se sama sebe ptát, jestli je to takto v pořádku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
19.7.10 08:45

Neblázni, v tomhle týdnu jsou to fleky :wink: Na případné anomálie máš času minimálně do 30tt :wink: Posílám ti našeho prcka z 8tt, přijde ti to jako fazolovitý a pravidelný tvar? Nene, fazole vypadá jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.7.10 08:55

Super, něco takového jsem potřebovala slyšet :-) Tchán si fotku moudře prohlížel a pak úplně vážně prohlásil, že to vypadá jako snímek Marsu :-D ..... Mám tu totiž jakousi moudrou knihu a podle vzorového snímku z UZ už to má tvar mimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.10 09:24

Já teda nemám možnost naskenovat fotku, ale koukni na moje rajče (tady dole v podpisu po Kubíkem), je tam první album „Kubík v bříšku“, a tam má Kuba hlavičku v 7.tt dost velikou, a ve 13.tt jako mimozemšťan…jakoby do trojúhelníku. Narodil se úplně s normo hlavou bez vad :palec: Buď v klidu, užívej si těhu a neblázni, v tomhle období jsou to takové malé potvůrky, které si tam spokojeně plavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.7.10 09:33

A my měli malou hlavičku na UZ i později, když už se to řadí do takových os- vybočovala z normálu. Nebylo to ale nijak výrazně, neřešilo se to a máme roztomilou holčičku, skoro roční a zatím vypadá v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.10 09:38

Jako snímek z Marzu vypadají až později. Já byla v 15tt na natáčení malého a manžel říkal, že je to jak začátek nějakého scifi :-P :-P :-P Tady foto ze dne natáčení. No neni to mimozemšťan? :-P :-P :-P A moc nečti, jinak se z toho zblázníš. Vím o čem mluvím :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.10 09:39

Zoubky, jinak já taky nemůžu skenovat, nemám na čem, je to vyfocené na foťák přes makro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.7.10 09:45
Veruš1 píše:
Zoubky, jinak já taky nemůžu skenovat, nemám na čem, je to vyfocené na foťák přes makro :wink:

Aha, nevadí, já to mám na tom raceti, tak se tam může aspoň kouknout, že i s tak mimozemskou hlavou se narodil pěkný kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.7.10 11:23

Jéje, v 8.tt jsem tam neviděla vůbec nic, leda nějaké kolečko, natož abych rozpoznávala hlavičku a jiné..Malej vypadal jako človíček až na UZ ve 12.tt..Jak řekl můj táta při pohledu na fotku - tlaková níže nad Atlantikem :mrgreen:
Tohle bych takhle brzy fakt neřešila.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.10 17:40

Zoubky, fakt máte pěkného klučíka :palec: A jako ufounek v bříšku byl taky roztomilý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.10 17:47
Veruš1 píše:
Neblázni, v tomhle týdnu jsou to fleky :wink: Na případné anomálie máš času minimálně do 30tt :wink: Posílám ti našeho prcka z 8tt, přijde ti to jako fazolovitý a pravidelný tvar? Nene, fazole vypadá jinak. :mrgreen:

Super fotka! Máš důkaz, že dítě má mozek. :mrgreen: Taková fotka se hned tak nevidí, fakt nádhera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.10 19:57
Wiolla píše:
Veruš1 píše:
Neblázni, v tomhle týdnu jsou to fleky :wink: Na případné anomálie máš času minimálně do 30tt :wink: Posílám ti našeho prcka z 8tt, přijde ti to jako fazolovitý a pravidelný tvar? Nene, fazole vypadá jinak. :mrgreen:
Super fotka! Máš důkaz, že dítě má mozek. :mrgreen: Taková fotka se hned tak nevidí, fakt nádhera…
:-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
20.7.10 15:05
Veruš1 píše:
Zoubky, fakt máte pěkného klučíka :palec: A jako ufounek v bříšku byl taky roztomilý :palec:

děkuji. Tak vidíš, že se zbytečně plašíš a budeš mít taky nekkrásnější miminko s pěknou hlavičkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
20.7.10 16:53

Ahojky takhle vypadala naše holčička 9+3tydnu když fotku dělal pani dr. vnitřním ultrazvukem všichni mi řikali že vypada jako maly ufounek takže se vubec nestrachuj všechno bude OK

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky