Píchání v pochvě v těhotenství, co to může být?

27008
19.7.10 21:19

Píchání v pochvě

Ahoj všem těhulkám.Jsem 34tt a posledních pár dní,zejména dneska mě zlobí píchání v pochvě dost nepříjemné až bolestivé a tlaky na konečník.Jsem z toho už nyjukaná jelikož takovýhle věci jsem u rpvního vůbec neměla ted prostě envím dza to něco znamená nebo to k tomu patří…bříško tvrdne ale to pomalu celé těhu.Malej kope o 106.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22590
19.7.10 21:42

Ahojky,
mne se to stavalo i u prvniho tehu a ted take… vetsinou to ale je kdyz me prte kope …kopne me proste jakoby az do pipiny - nekdy mam pocit,ze se prokope ven..tak nevim zda mas to same ci ne…ale ostre pichnuti obcas pocituji. Rekla bych skoro denne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.7.10 21:42

Tak obojí mám a ty tlaky (no spíš až bolest, jako při mensesu) + tvrdnutí jsou aspon v mém případě poslíčky..Co se týče píchaní v pochvě, to mě začlo nedávno a nakonec mi doktorka po stěrech zjistila vaginální mykozu, že prý způsobuje mimo jiné i to píchání…Jetsli je to ale i tvůj případ, to nevím, je to doprovázené ještě jinými příznaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.7.10 21:49

Crystal - jsem zvědavá, jestli ti někdo napíše, co to znamená. U mě to trvá asi týden. Mám naprosto stejné příznaky, a přesně jak to píšeš, u prvního těhu jsem nic takového nepociťovala. Malá mě taky hodně kope a vrtí se, až to kolikrát bolí. Dnes jsem byla na gyn na měření tlaku, ale tím, že jsem řešila s doktorem mé otoky a tlak, tak jsem se na toto zapomněla zeptat. Jdu ale v pondělí do poradny a tak se na to určitě zeptám. Taky mě to dost zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 22:09

já jsem taky píchání měla taková ostrá bolest jakoby na čípku. Ale nikdy jsem to s dr. neřešila i když v danou chvíli mi to bylo nepříjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.10 22:44

tak já to píchání a tlaky mám také jsem těhotná poprvé a teď to bolí ještě víc to jsem byla dnes na kontrole přenáším a pí doktorka mě prostrčila začala jsem krvácet a teď ze mě teče hnědý hlen,já si myslím že zachvíli přídou porodní bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.10 22:45
xangel87 píše:
Tak obojí mám a ty tlaky (no spíš až bolest, jako při mensesu) + tvrdnutí jsou aspon v mém případě poslíčky..Co se týče píchaní v pochvě, to mě začlo nedávno a nakonec mi doktorka po stěrech zjistila vaginální mykozu, že prý způsobuje mimo jiné i to píchání…Jetsli je to ale i tvůj případ, to nevím, je to doprovázené ještě jinými příznaky..

tak ja u prvniho tehu nemela stopro zadnou mykozu a pichani bylo dost. Ted od zacatku tehu porad bojuju s kvasinkama a pichani mam taky, ale nemyslim si,ze to s tim ma souvislost, pac to pichani je vzdycky az v pokrocilejsim stadiu tehu. U prvniho tehu jsem z toho byla tak vyplasena,ze jsem byla i nekolik hodin na pozorovani, odbery krve, moc …apod… a nakonec jsem dostala ATB - protoze se moho jednat o zanet mocaku..proste takova pojistka doktoru,ale zadnej zanet se neprokazal…a i po dobrani ATB jsem mela pichani stejne… tak ted uz to nejak neresim a myslim si,ze to k memu tehu patri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.10 22:46
nikulineškaa píše:
tak já to píchání a tlaky mám také jsem těhotná poprvé a teď to bolí ještě víc to jsem byla dnes na kontrole přenáším a pí doktorka mě prostrčila začala jsem krvácet a teď ze mě teče hnědý hlen,já si myslím že zachvíli přídou porodní bolesti

tak to preji hodne stesti, zdrave ditko a co nejmin bolestivy a pohodovy porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.7.10 22:51

Mirii, jak jsem řekla, v mém případě je to způsobené těma kvasinkama, jak u zakladatelky nemůžu s jistotou říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.7.10 22:54
xangel87 píše:
Mirii, jak jsem řekla, v mém případě je to způsobené těma kvasinkama, jak u zakladatelky nemůžu s jistotou říct…

jsem sama zvedava co se z toho vyklube, no snad jeste nakonec nepoletim k Dr i ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.10 22:55
Mirii píše:
nikulineškaa píše:
tak to preji hodne stesti, zdrave ditko a co nejmin bolestivy a pohodovy porod :kytka:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
20.7.10 07:55

No teda musím říct že jako to byla noc…tlaky na konečníka to píchání až bolení bylo děsné mohla jsem ležet chodit cokoliv…bříško jakoby takové napjaté tka nevím.Na KO jdu v pondělí tka se určitě zeptám…jen abyhc do té doby vydržela.K dr se do té doby horkotěžko dostanu mám marodnýho syna a bohužel není hlídání a dr v jiném městě.No pokud se to zhorší budu to muset vymyslet a zajet aspon na pohotovost nebo dr alespon zavolat abysme ještě neporodili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.7.10 09:47

Ahojky,

to moc dobře znám. Jsem v 29.tt a tohle mi malá dělá už asi 4 týdny. Když se mi to stalo poprvé, nevěděla jsem co, tak jsem jela na gynekologii, kde mě doktor pochválil za pečlivost a starost op mimi :-D a řekl mi, že je to v pořádku. prý jsou to pohyby a taky napínání všech vazů, následky přibírání miminka a tak :-) Tak to od tý doby neřeším, i když to mám skoro ob den. Někdy když se malá trefí šikovně dolů, tak se leknu, protože mám pocit, že mi to dole snad už prasklo a leze mi ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.7.10 12:27
Crystal87 píše:
No teda musím říct že jako to byla noc…tlaky na konečníka to píchání až bolení bylo děsné mohla jsem ležet chodit cokoliv…bříško jakoby takové napjaté tka nevím.Na KO jdu v pondělí tka se určitě zeptám…jen abyhc do té doby vydržela.K dr se do té doby horkotěžko dostanu mám marodnýho syna a bohužel není hlídání a dr v jiném městě.No pokud se to zhorší budu to muset vymyslet a zajet aspon na pohotovost nebo dr alespon zavolat abysme ještě neporodili!

Crystal87 a jak dlouho to trvá, když to na tebe přijde?? Páč mě to vážně hodně připomíná posly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:35

Tak, presne tyhle veci si v tehu uzivam taky, pichani jak vepredu,tak vzadu, boli me kostrc,kycle, v podbrisku me picha,jako bych to mela kazdou chvili dostat a do toho tvrdnuti briska.. stacilo,aby se k tomu nakupily vedra, me se delalo spatne, zacla jsem z toho byt nervozni a sla jsem na kontrolu..
Tam mi mrnouse zkontrolovaly i me a to me dost uklidnilo,takze, nejspis to bude normalni,ale nez se stresovat, to si radsi taky zajdi na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí