Píchání v podbřišku 11+6tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
20.7.20 21:56

Pichani v podbrisku 11+6tt

Ahoj holky :mavam: Prosim jen o radu - dnes jsem 11+6tt. Od vcera me picha po stranach v podbrisku, nekde v mistech co jsou vajecniky zhruba tak. Jsou to jen narazove pichy. Nejhorsi to bylo vcera vecer kdy jsem se natahovala v posteli po kabelu od lampicky a najednou PIIICH :mrgreen: Nikdy predtim jsem to nemela, az vcera. Je to zpusobene tim, ze se deloha a vse kolem ni zvetsuje nebo je to neco abnormalniho? Nechci litat s kazdym prdem k lekari :oops: dekuji zkusenym za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35605
20.7.20 22:02

Jj vše se roztahuje, normálni. Nenormalni by byly silný křeče apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.7.20 22:09

@JancaS84 Dekuji :kytka: prvni tehotenstvi, tak jsem ze vseho takova… zaskocena/vystrasena/podelana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
20.7.20 22:09
@Xanti píše:
Ahoj holky :mavam: Prosim jen o radu - dnes jsem 11+6tt. Od vcera me picha po stranach v podbrisku, nekde v mistech co jsou vajecniky zhruba tak. Jsou to jen narazove pichy. Nejhorsi to bylo vcera vecer kdy jsem se natahovala v posteli po kabelu od lampicky a najednou PIIICH :mrgreen: Nikdy predtim jsem to nemela, az vcera. Je to zpusobene tim, ze se deloha a vse kolem ni zvetsuje nebo je to neco abnormalniho? Nechci litat s kazdym prdem k lekari :oops: dekuji zkusenym za radu :kytka:

Ahoj, ano je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
20.7.20 22:46

@Xanti taky mě to u první vyděsilo… Jsou to nejspíš ty úpony, co drží dělohu… ;) A uvidíš bude ještě hůř… Mě to třeba drželo dva dny v kuse… :roll: takový až řezavý pocit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35605
20.7.20 23:44

Jj třeba pak taková stydka kost, to je lahůdka. Ale jinak nejkrásnější období ženy že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.7.20 08:11

@Veny89 no jeeeje…tak to se mam na co tesit 8o :? Dekuju za rady, holky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.7.20 08:33

@Xanti Jsi skoro na začátku těhotenství, měla jsem to samé :nevim: někdy až bolestivá křeč projela.Vse bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.7.20 15:57

Holky a bolelo některou z vás jenom na prave straně podbrisku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
21.7.20 16:01

@Anne02 u prvního na pravé straně… Teď u druhého zase jen na levé straně… :zed: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí