Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Prosim jen o radu - dnes jsem 11+6tt. Od vcera me picha po stranach v podbrisku, nekde v mistech co jsou vajecniky zhruba tak. Jsou to jen narazove pichy. Nejhorsi to bylo vcera vecer kdy jsem se natahovala v posteli po kabelu od lampicky a najednou PIIICH
Nikdy predtim jsem to nemela, az vcera. Je to zpusobene tim, ze se deloha a vse kolem ni zvetsuje nebo je to neco abnormalniho? Nechci litat s kazdym prdem k lekari
dekuji zkusenym za radu ![]()
Jj vše se roztahuje, normálni. Nenormalni by byly silný křeče apod.
@JancaS84 Dekuji
prvni tehotenstvi, tak jsem ze vseho takova… zaskocena/vystrasena/podelana ![]()
@Xanti píše:
Ahoj holkyProsim jen o radu - dnes jsem 11+6tt. Od vcera me picha po stranach v podbrisku, nekde v mistech co jsou vajecniky zhruba tak. Jsou to jen narazove pichy. Nejhorsi to bylo vcera vecer kdy jsem se natahovala v posteli po kabelu od lampicky a najednou PIIICH
Nikdy predtim jsem to nemela, az vcera. Je to zpusobene tim, ze se deloha a vse kolem ni zvetsuje nebo je to neco abnormalniho? Nechci litat s kazdym prdem k lekari
dekuji zkusenym za radu
Ahoj, ano je to normální.
@Xanti taky mě to u první vyděsilo… Jsou to nejspíš ty úpony, co drží dělohu…
A uvidíš bude ještě hůř… Mě to třeba drželo dva dny v kuse…
takový až řezavý pocit… ![]()
Jj třeba pak taková stydka kost, to je lahůdka. Ale jinak nejkrásnější období ženy že… ![]()
@Veny89 no jeeeje…tak to se mam na co tesit
Dekuju za rady, holky! ![]()
@Xanti Jsi skoro na začátku těhotenství, měla jsem to samé
někdy až bolestivá křeč projela.Vse bylo ok.
Holky a bolelo některou z vás jenom na prave straně podbrisku? ![]()
@Anne02 u prvního na pravé straně… Teď u druhého zase jen na levé straně…
![]()