Píchání v prsu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
23.2.16 08:53
@Anonymní píše:
@Janitka Moc děkuju :kytka: přesně něco takového jsem potřebovala slyšet, aby se mi lépe usínalo… Mně právě vyděsilo, že je to píchání jenom v jednom prsu, vždycky se říká, že jak jsou ty změny v obou, tak dobré…
Kapky určitě vyzkouším, hned zítra pro ně zaběhnu.
Děkuji :kytka:

Me to fakt pichalo snad dva mesice v jednom miste.po tech kapkach cekej ulevu az tak za 2-3 tydny.ale fakt jsou dobre. doporucila mi je mudr. skovajsova, coz je v tyhle republice dle me nejvetsi eso pres prsa :kytka:… muzes tam mit i cystu, ktera se ti po kapkach ztrati.ja je pred kapkama mela taky, pak se ztratili. :nevim:.urco to bude hormonalni, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.17 20:07

Píchání v prsu

Ahojte maminy.
Dnes odpoledne mě píchalo v levém prsu a teď večer se to opakuje, ale v pravém. Jsem ve 29tt. doufám, že to nebude nic vážného. Napadlo mě jestli to nemá souvislost s mlékem (nebo že se mi nalévají) nevím. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
12.8.19 18:34

Ahojky holky chtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenosti. Bolí mě prave prso, pichlavá bolest v okolí bradavky a v boku prsu, navíc mi to prso roste. Těhotná nejsem, nekojim. Levé prso bolí taky ale minimálně. Na sonu prsou jsem byla začátkem července a vše v pořádku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
14.8.19 06:28

@mayecka mela jsem ted to same, tyden pichani v pravém prsu (jen pri nejakem divnem pohybu nebo pri sundani podprsenky)- od ovulace, leve vubec nic, sono konec cervna vsecko v pořádku, ted asi 5 dni do ms a přestalo to…netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.21 23:43

bolestivé picháni na levem prsu

Dobry den chci se zeptat chvilkama me picha na levem prsu kdyz me to zacne pichat nemuzu se ohnout a mebo zvednou ro pichani je neldy silna bokest nekdy slaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 05:12

Ahoj, prosím anonym. 5 měsíců nekojím a včera v noci mě nejednou začalo píchat uvnitř jednoho prsu. Není zarudlé ani teplé jako při zánětu, ale bolest je podobného typu (záněty jsem při kojení měla cca do roka od porodu několikrát). Bolest je při určitém pohybu nebo někdy i při nádechu.
Prso jsem promasírovala hojivou bylinkovou mastičkou proti zánětům (pro kojící). Nevíte co to může být? Můžu mít skoro půl roku po kojení zánět?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.25 17:14
@Anonymní píše: Více

Mohu se zeptat, co to bylo? Začalo mi to včera…ostré bodnutí cca 2 sekundy…na mmg jsek byla před 3m a vše v pořádku… napadlo mne od páteře, včera jsem usnula ve špatné poloze, pak mi to začalo, probudilo mne to.

• Citovat
  • Upravit
22931
5.12.25 23:51

Většinou to bývá od páteře. Taky jsem byla na sonu kvůli pochybnostem a byla to záda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.25 04:39

@lucynka25 moc děkuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat