Píchání v prsu

Anonymní
28.8.14 12:18

Píchání v prsu

Ahoj mamči,
dneska mě od rána bodavě a dost bolestivě píchá v levém prsu. Nevím, od čeho by to mohlo být, ale docela mě to děsí. Nejsem těhotná, ani už pár let nekojím :think:.
Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85379
28.8.14 12:40
@Anonymní píše:
Ahoj mamči,
dneska mě od rána bodavě a dost bolestivě píchá v levém prsu. Nevím, od čeho by to mohlo být, ale docela mě to děsí. Nejsem těhotná, ani už pár let nekojím :think:.
Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Děkuji

Nejspise to bude bolest od patere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 12:42
@Anonymní píše:
Ahoj mamči,
Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Děkuji

Někde jsem slyšela že to může dělat i špatná podprsenka, ale nevím co je na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.8.14 12:59

Občas se mi to děje taky a řekla jsem si, že je to od páteře :-)
Ale pokud si nejsi jistá, lékař by měl zjistit příčinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
28.8.14 13:09

Zkus si prsa pořádně prohmatat, jestli nenajdeš nějakou bulku…mně se to taky občas stávalo a stává a mám v obou prsou nalezeny fibromy (nezhoubné vazivové nádory)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
28.8.14 14:33

Pokud je to od páteře, což je velmi časté, stačí šikovně prokřupnout hrudní páteř. Je to velmi snadné a zvládne to každý, stačí jen vědět jak na to. Dobře vím, že tuto techniku znají a používají lidi již spoustu let, stačí aby tě někdo(třeba manžel)chytl v podpaží a zvedl nad zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
28.8.14 15:18

@Dalibor7 tak to ať si raději zajde na fyzioterapii než nějaká „prokřupovací“ samoléčba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
28.8.14 15:49

To at si rozhodne sama, ale bude to zdlouhavé obědnávání. Navíc toto fyzioterapeuti málo používají a často nepomůžou. Tuto metodu používám již dlouho a mnohokrát, nic na tom není a je to zcela bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 17:10

Lidi, děkuji za všechny rady a typy.
Podprsenkou to určitě není, mám kvalitní, pevnou, nosím ji už dlouho a ta bolest přišla až dneska.
Prohmatat prsa - zkoušela jsem, nic necítím. Ale mám prsa velká, plná, tak to možná ani nepoznám :oops:
Prokřupovací léčba - jo, už jsem o tom slyšela. Vlastně jsme jednou s manželem i zkoušeli (na bolest zad, něco se mi bloklo) - prokřupnul mě tak, že jsem se potom týden nemohla hýbat :nevim: :lol:

Ale mám fyzioterapeutku kamarádku, tak jí zkusím zavolat a snad mi něco poradí. K mé smůle je teď na dovolené :?
Jinak, děkuji opravdu moc. Moc si vašich rad a pomoci vážím :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.16 20:21

Ahoj holky,
už hodněkrát jsem tady našla slova útěchy, jdu si sem pro uklidnění i dnes… Anonym snad pochopíte.
Už chvilku pociťuju píchání v pravém prsu. Není to pravidelné, bolest není dlouhodobá, prostě mi občas při nějakém pohybu projede prostředkem prsa bolest a pak je zase klid. Nevypozorovala jsem, jestli se to nějak mění podle cyklu… Někdy mám týden i víc klid, jindy mě tam bodne párkrát za den :nevim:

Mohlo by to souviset s páteří? Mám neustále zablokovanou krční a hrudní páteř, tak jestli třeba nemůžu mít skřípnutý nějaký mezižeberní nerv? Jinak žádné změny na prsu nepozoruju, co se týče bulek - nic jsem nepoznala. Je mi 25 let, nejsem těhotná, nekojím.

Zmínila jsem se o tom při návštěvě obvoďačce, mám žádanku pro jistotu na ultrazvuk, ale půjdu až příští týden…

Mám strach a asi bych potřebovala trochu uklidnit, ať se do příštího týdne nezblázním :(

• Citovat
  • Upravit
1004
22.2.16 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
už hodněkrát jsem tady našla slova útěchy, jdu si sem pro uklidnění i dnes… Anonym snad pochopíte.
Už chvilku pociťuju píchání v pravém prsu. Není to pravidelné, bolest není dlouhodobá, prostě mi občas při nějakém pohybu projede prostředkem prsa bolest a pak je zase klid. Nevypozorovala jsem, jestli se to nějak mění podle cyklu… Někdy mám týden i víc klid, jindy mě tam bodne párkrát za den :nevim:

Mohlo by to souviset s páteří? Mám neustále zablokovanou krční a hrudní páteř, tak jestli třeba nemůžu mít skřípnutý nějaký mezižeberní nerv? Jinak žádné změny na prsu nepozoruju, co se týče bulek - nic jsem nepoznala. Je mi 25 let, nejsem těhotná, nekojím.

Zmínila jsem se o tom při návštěvě obvoďačce, mám žádanku pro jistotu na ultrazvuk, ale půjdu až příští týden…

Mám strach a asi bych potřebovala trochu uklidnit, ať se do příštího týdne nezblázním :(

Mela jsem to same, nic mi nenasli, brala jsem pak kapky mastodynon a moc mi na to pomohly. pichani prestalo.ted se mi pichani objevilo v tehu, tak jsem sla na utz znovu ze strachu a nic tam nemam…je to hormonalni…vyzkousej je.jsou prirodni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 21:20

@Janitka Moc děkuju :kytka: přesně něco takového jsem potřebovala slyšet, aby se mi lépe usínalo… Mně právě vyděsilo, že je to píchání jenom v jednom prsu, vždycky se říká, že jak jsou ty změny v obou, tak dobré…
Kapky určitě vyzkouším, hned zítra pro ně zaběhnu.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
661
22.2.16 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Mám strach a asi bych potřebovala trochu uklidnit, ať se do příštího týdne nezblázním :(

ahojky…moje ségra s dost podobným problémem byla dnes u svého gynekologa a údajně to má dojezdy po kojení (a to nekojí už cca 9 měsíců). Dostala nějaké masti a uvidí se ;-) prý že nic vážného (nějaká ucpaná žlázka nebo něco)…takže nezoufej ;-) určo to bude v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 21:27

@chromecci Díky za uklidnění :kytka:, já teda nekojím, děti ještě nemám, ale tak snad to bude něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
661
22.2.16 21:33
@Anonymní píše:
@chromecci Díky za uklidnění :kytka:, já teda nekojím, děti ještě nemám, ale tak snad to bude něco podobného.

može byt…určitě bude…nic vážného to nebude a basta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí