Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já nevím jestli jsem tohle téma zařadila dobře, ale o co jde.mezi nozdrami na té spojovací chrupavce mi zčernal nos, je to zespodu a když mám hlavu dolů tak to moc vidět nejde. je to jako šmouha cca 1cm ale černá jak uhel, zprvu jsem si myslela, že jsem se ušpinila.
ale mám to tam stále a nevím co to je, nikde jsem nic nenašla, nevíte některá? to vypadá tak hrozně
a trochu mě to znepokojuje. dekuji za komentáře, řeji pěkný večer
Doktor taky neví, co to je nebo ses rozhodla ho s tím nezatěžovat? ![]()
Může jít o nějakou neškodnou pigmentaci stejně jako třeba o rakovinotvorné znamínko. Kožní lékař předpokládám vyřeší tuto otázku během několika minut.
@Bibi239 já si toho všimla až dnes ráno při líčení, ale vím stoprocentně že v pondělí jsem měla čisto
Pokud to do konce týdne nezmizne tak se pujdu optat na kožní, ale tož černá šmouha.
nijak mi mozek nepobírá, je to prostě v kuži hladké bez hrubého povrchu
no fakt ![]()
@sissi79 mě se nechcevylízat z pelíšku pro fotákuž hajám
,až zítra pokud to nezmizne ![]()
@gabki a fakt černá jako černá nebo třeba tmavofialová? Mě te´d z neznámých důvodů praskla žilka v ohbí podkolení jamky a vypadalo to dost hrozně, za pár dnů se to vstřebalo.
@gabki píše:
@AniNevim uplně nevím co je furunkl
mela jsi tady diskuzi, jak se ti udelal pupen na nose a vetsina z nas ti napsala, ze to vypada na furunkl.
@AniNevim jojo ten vřed byl nahoře
tu černou šmouhu nan na te spodní chrupavce mezi nozdrami.
@Bibi239 no uplně černá
jako když se maluješ řasenkou a nechtě se šmrncneč bokem, sem si právě z prvu myslela, že jsem špinavá od líčidel
@gabki no to je divné. Ale taky se přimlouvám za foto, už jsem celkem zvědavá, jak to vypadá ![]()
@AniNevim píše:
mela jsi tady diskuzi, jak se ti udelal pupen na nose a vetsina z nas ti napsala, ze to vypada na furunkl.
Zakladatelka má jak vidím opravdu výživné diskuze
.Rozklikla jsem téma, protože mě teda nenapadlo co by se pod tím mohlo skrývat, ale tohle mě opravdu dostalo
. Tipla bych to na prasklou žilku. ![]()