Píchnutí jehlou?

963
6.6.11 17:39

píchnutí jehlou????

Ahojky maminy,

mám na Vás jeden dotaz. Teď mi volala kamarádka, je na cestě z Ikey, kde trávili celý dnešní den a při cestě dom přebalovala malého (6,5 měsíce) a zjistila, že má na nožičce, konrétně na vnější hraně paty, červenou tečku a okolo malé zrudnutí, nic velkého, žádné zduření místa. Tak hned volala, jestli není možný, že se malej v přebalovacím koutku píchnul o jehlu, že to sice zkouknula letmým pohledem, ale ruku do ohně by nedala, že tam nic nebylo. Řvala mi do telefonu jak blbá, jenže co já jí mám říct, netuším, jak by vpich od jehly vypadal, podle mě by ho nepostřehla, je to asi od hmyzu, ale mám prý se zkusit nělde zeptat, tak se ptám Vás, co si myslíte. Potřebuju jí uklidnit. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
6.6.11 17:50

A kde by se v přebalovacím koutku vzala zrovna jehla? Nemohl se o něco škrábnout, nebo ho něco ďoblo? Nebo prostě pupínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.11 17:55

Kdyby si mimino zapíchlo do nožky jehlu tak hluboko, aby po ní zůstala stopa, musela by tam ta jehla taky zůstat.
Myslím, že kamarádka je trochu paranoidní, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.6.11 17:58

no a prtě by hned ječelo jak tur, viz odběr krve z paty, slyšet naše děti bylo až v další ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081

Tak jí asi nezbyde nic jiného než se tam vrátit, koutek prohledat a případně vyzpovídat zodpovědné osoby za úklid, zda něco nevyhodily.. Píchnutí jehlou je totiž tak podobné jinému píchnutí, že to prostě nejde poznat…
Za sebe říkám, že by to byla dost nepravděpodobná situace, i když představa feťáka, jak si zamknutý v přebalovacím koutku píchá a následně odpočívá na křesle pro kojení je i možná…No nic jiného s tím nenadělá, prostě ne. ale jsem ráda, že je někdo ještě víc hysterickej než já, to zas jo.

Příspěvek upraven 06.06.11 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
Pipet píše:
Kdyby si mimino zapíchlo do nožky jehlu tak hluboko, aby po ní zůstala stopa, musela by tam ta jehla taky zůstat.
Myslím, že kamarádka je trochu paranoidní, pardon.

To si myslím taky. Snažila jsem se jí říct, že je všude ko,lem plno hmyzu a nekoušou zrovna jen komáři, ale ona si stojí za svým s tím, že to je prostě jasně červená tečka, což u hmyzího kousnutí bývá taktéž, a okolo maličkaté zarudnutí. Jenže já si teda osobně myslím, že po vpichu by to nezarudnulo. JInak hysterka je to šílená, malému dokonce neustále otírá ruce, aby něco nechytnul, protože všude je tolik bakterií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.11 18:07

Ten řev je taky pravda :lol:

Majda má na sobě aktuálně tolik modřin, odřeninek a zarudnutých míst, že bych se cvokla, kdybych měla u každé detailně zkoumat mechanismus vzniku.
Ruce teda otírám taky, písek a bahno zas jíst nemusí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
6.6.11 18:10

Tak naše malá má zrovna něco podobného na tváři, teda takhle to začalo a pak z toho bylo cosi jako beďar. Kámošku uklidni, určitě ho něco ďoblo nebo se o něco rejpnul třeba… Ale chápu, dneska člověk nikdy neví :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.6.11 18:16
luciashek píše:
Ahojky maminy,mám na Vás jeden dotaz. Teď mi volala kamarádka, je na cestě z Ikey, kde trávili celý dnešní den a při cestě dom přebalovala malého (6,5 měsíce) a zjistila, že má na nožičce, konrétně na vnější hraně paty, červenou tečku a okolo malé zrudnutí, nic velkého, žádné zduření místa. Tak hned volala, jestli není možný, že se malej v přebalovacím koutku píchnul o jehlu, že to sice zkouknula letmým pohledem, ale ruku do ohně by nedala, že tam nic nebylo. Řvala mi do telefonu jak blbá, jenže co já jí mám říct, netuším, jak by vpich od jehly vypadal, podle mě by ho nepostřehla, je to asi od hmyzu, ale mám prý se zkusit nělde zeptat, tak se ptám Vás, co si myslíte. Potřebuju jí uklidnit. Předem moc děkuji.

Ahoj,do ikei chodím fakt často,cca kaźdý týden a ty přebal.koutky jsou permanentně v obležení mamin.Podle mě je vyloučený aby tam nějakej fetka vlezl a něco tam dal.Taky tam chodí vynášet dost často ty plíny,tak ji spiš kousl komar nebo něco.A urco by malej rval,zajet do něj jehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
6.6.11 18:25

Dnes mě něco ďoblo do ruky, nějaká muška a vyhlíží to na první pohled přesně jako stopa po injekční jehle. Sama jsem na to zůstala koukat… Myslím, že se nemusí děsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 18:57
jizvíková píše:
no a prtě by hned ječelo jak tur, viz odběr krve z paty, slyšet naše děti bylo až v další ulici

přesně tak,mimčo by okamžitě spustilo poplašnou sirénu,že by se v Ikee život zastavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
6.6.11 19:31

Po vpichu by nemělo co zarudnout, to zarudne jedině po hmyzu. Pokud by šlo o vpich, pravděpodobně by si vůbec nevšimla, kde byl :nevim: . Viz očkování - taky za chvilku nevidíš, kde to bylo a do večera ti stopa zmizí :-) . A asi by dítě řvalo. Sory, ale tvá kamarádka je blázen, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
6.6.11 20:06

Myslím, že kamarádka by měla míň koukat na televizi a číst maily hoax :lol: Upřímně, tohle by mě ani nenapadlo.Argumentuj tím, že děcko by řvalo jak tur, píchnout se o jehlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.6.11 20:29

Myslím, že kdyby malého píchla jehla, všimne si toho…Já tedy když jdu přebalovat někde v nákupním centru, tak koukám kam maého dávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 22:05

Dotaz

Ahojky dnes mi kamoska poslala fotku s dotazem, jestli by to mohol byt pichnuti od jehly.Ja si myslim, ze ne, ze je dost paranoidni, ale kamosce moje odpoved nestaci, tak se obracim na vas, co si myslite kamoska je ve stresu nevi, kde k tomu prisla.Me to prijde moc velky na nejakou jehlu. Omlouvam se, ze stim otravuji tady, ale nevim kde jinde, bych se mohla zeptat :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure