Pomoc, mimčo nesnáší teplo

rozmary
6.6.11 09:49

Pomoc,mimčo nesnáší teplo

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jak vaše mimča zvládají tyhle vedra?Já jsem maximálně spokojená,mohla bych šmatlat po venku celej den,starší holčina taky,ale mimčo nám protestuje,vydrží venku max. hodinku a je tak hrozně protivná,že musíme letět domů se zchladit a je zas v pohodě.Vůbec nevím jak to budem provozovat v létě,protože starší už je natěšená na koupálko,budu jí mít celé prázniny doma,takže k vodě se musí,ale jak to udělám s tím naším malým šotkem teda nevim 8-o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
6.6.11 09:55

Budete brát na koupaliště malý nafukovací bazének :mrgreen:

Možná by pomohlo třeba osvěžovat a otírat namočenou plenkou nebo tak? :think: Nebo mokrou plenku přes kočár… Prostě chladit :mrgreen: Já jí teda rozumím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.6.11 10:04
Angua píše:
Budete brát na koupaliště malý nafukovací bazének :mrgreen:Možná by pomohlo třeba osvěžovat a otírat namočenou plenkou nebo tak? :think: Nebo mokrou plenku přes kočár… Prostě chladit :mrgreen: Já jí teda rozumím :lol: :lol: :lol:

já jí teda taky rozumím. A mít matku, která celý dny cválá v třicítkách, tak to radši dobrovolně umřu :lol:
nevím co poradit, syn byl taky takovej - pomohlo jediné, chodit ven jen ráno - což mi ovšem nikterak nevadilo, sdílím s ním jeho nenávist k vedru :lol:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.6.11 10:04

tak jak pise angua…prenosny chlazeni s sebou…a dite nejlip nahaty a ve stinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 10:24

Nechat jí nahatou někde ve stínu.Prodávají se takový jakoby polostany-je to jen taový přístřešek na pláž.Tam bychjí vysvlíkla a nechala jí tam.Já nesnáším vedra takže bych takové dítě uvítala,máme pravý opak :roll: :mrgreen:

Tady máš ty stany

http://www.zbozi.cz/items/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.6.11 11:25

Stan mám, je fajn, ale když na něj praží sluníčko, je v něm vedro taky. I když je větranej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.6.11 11:35

Čau holky ! A co poradíte mně ? Mám tříměsíční dvojčátka a doma 28 stupňů. Je to šílené, jsou chudáčci unavení, ukňouraní a já se jim vůbec nedivím, taky bych řvala. Já špatně snáším velká horka :zed: , co pak mají dělat takoví broučci ! Nemáme se kam schovat, kde ochladit a bude ještě hůř.
Přemýšleli jsme o mobilní klimatizaci ( na tu venkovní nemáme, stojí dvacet litrů a víc ), ale známý nás od toho zrazoval, že to není moc efektivní a navíc je to velká kráva a hrozně hlučná. Tak nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 11:39
Cipisek79 píše: Čau holky ! A co poradíte mně ? Mám tříměsíční dvojčátka a doma 28 stupňů. Je to šílené, jsou chudáčci unavení, ukňouraní a já se jim vůbec nedivím, taky bych řvala. Já špatně snáším velká horka :zed: , co pak mají dělat takoví broučci ! Nemáme se kam schovat, kde ochladit a bude ještě hůř.
Přemýšleli jsme o mobilní klimatizaci ( na tu venkovní nemáme, stojí dvacet litrů a víc ), ale známý nás od toho zrazoval, že to není moc efektivní a navíc je to velká kráva a hrozně hlučná. Tak nevím :nevim: .

My bydlíme pod střechou v paneláku a taky je to děs.Když byl prck malinkej tak byl jen v plence nebo v body bez rukávů.Ráno vyvětrat a pak utemnit.Doma máe ty voně stjící větráky,nepouštěli jsme to přímo na miminko,ale prostě aby ten vzduch cirkuloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.6.11 11:44

My jsme právě taky pod střechou :-( . Větrák chvíli taky pouštím, na děti to nejde, ale moc to nepomáhá. Zatemněno máme celý den, si tu připadám jak v kobce :lol: . Ale my to máme blbé, páč ráno nám svítí slunko do kuchyně, odpoledne do obýváku a ložnice ( víc cimérek nemáme ), takže není úniku. Děti mám jen v tričkách a plínce, odpo jim trika sundávám a jsou jenom v plínečce. Ale musí jim být vedro i tak, chudáčkům mým malým :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 11:45
Cipisek79 píše: Čau holky ! A co poradíte mně ? Mám tříměsíční dvojčátka a doma 28 stupňů. Je to šílené, jsou chudáčci unavení, ukňouraní a já se jim vůbec nedivím, taky bych řvala. Já špatně snáším velká horka :zed: , co pak mají dělat takoví broučci ! Nemáme se kam schovat, kde ochladit a bude ještě hůř.
Přemýšleli jsme o mobilní klimatizaci ( na tu venkovní nemáme, stojí dvacet litrů a víc ), ale známý nás od toho zrazoval, že to není moc efektivní a navíc je to velká kráva a hrozně hlučná. Tak nevím :nevim: .

Určitě kolem nich rozvěšej mokré plenky, nezdá se to, ale ten vzduch to trochu ochladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 11:48

Cipísku- nám se sluníčko točí od ráno do večera přes celý byt-začíná v kuchyni a končí v obýváku.Takže dopol je dobře v obýváku a pak už není dobře nikde :mrgreen: Děti si zvyknou,jde o to první léto a pak jim to nepřijde :wink: Dávej jim často pít,nebo jetli kojíš tak jim dávej víckrát cucnout :wink:

Nad klimoškou jsme taky přemýšleli,ale zatím na to nejsou penízky.

Když byli vekž vedra tak jme měli bazének na balkoně,teď ho tam máme taky,ale už větší.Nebo je zkus ošpíchnou ve vaničce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 11:20

Ahojte potřebuju radu. Malý má dva měsíce a je nachlazený má rýmu a měl i zvýšenou teplotu po odečtu 37,5. Dneska jsem volala dr. čím mu mám vytírat nosánek atd. a říkal mi, že má mít nožky v teple a nejlépe na hlavičče čepičku :roll:. Jenže on když má teplý ruce tak je protivnej nespí, pořád se kroutí. Jak ho odkryju tak spinká klině ale má ledový nohy i ruce a přitom je doma 22 -23 stupňů. Jaký je nejlepší řešení? Máte některá taky takový horkokrevný mimiko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
9.12.13 11:54

Ahoj, našemu synovi je 7 měsíců a taky to dělá… já jsem docela zmrzlina, takže v noci spím ve svetru a teplých fuseklích a malej se může zbláznit když ho v noci přikryju… můžeš zkusit spací pytel, ale náš ho nechtěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 11:56

@Týna K. To mě taky napadlo, ale dávat ho do tepla na úkor toho že se nevyspí pořádně :?:. Vím že by to teď asi potřeboval, ale když je zakrytý tak se budí každých 10 minut :nevim:. Jak to tedy děláte když je nachazený nebo na něj něco leze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
9.12.13 12:14

@Ivčis zrovna minulý týden měl 6. nemoc… odkopával se stejně, jak jsem ho přikryla tak byl věčně vzhůru, odstrkoval peřinu, vztekal se… tak jsem mu dala jen teplé pyžamko a na nožky ještě ponožky… jsou ale i noci, kdy se přikrýt nechá a spí klidně… podle mě ty mimča sami poznají kdy je jim horko a kdy chladno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí