Od kdy na koupaliště?

722
5.6.11 10:54

od kdy na koupaliště

ahoj maminky…mám 8 měsíční holčičku a chtěla jsem se zeptat od kdy tak bych mohla na koupaliště?Zatím chodíme do krytého bazénu ale když je venku tak krásně myslíte že bysme nemohly?Mají tam brouzdaliště pro mimča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.6.11 11:04

ahoj Magda má sice 11 měsíců, ale určitě s ní na koupaliště půjdu, není důvod nejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101815
5.6.11 11:05

Taky nevidím důvod proč nejít :-) kor když chodíte do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
5.6.11 11:17

Urcite na koupak muzes, tady bezne chodi mamci s uplne cerstvyma miminkama. Kdyz pujdes nekam do polostinu, tak je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.6.11 11:32

tak jo :) holky díky za rady :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
5.6.11 12:07

Na koupaliště jo, někam do stínu. Do bazénku bych ale nedávala, maximálně ochladit pod sprchou. Většina bazénů není schválena pro kojence do jednoho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
5.6.11 12:19

Chodila jsem se synem cca od těch 8mi měsíců minulý rok na koupálko. Snažila jsem se ho držet co nejvíce pod slunečníkem, na hlavě pořád šátek nebo čepku a dost jsem mazala opalovákem. Koupal se i v bazénech a dokonce jsme s kamarádkou nosily i malý nafukovací sebou :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.6.11 13:16

terka byla narozena v prosinci a loni v cervnu uz jsme chodily…takze cca od 7meho mesice. je to vodnik od mala…v bazenu byla porad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.6.11 15:10

já bych to vůbec neřešila . Mému malénu je 10 měsíců a už byl v broudališti. Osobně si myslím tam kam prckové dosáhnou nohama na zem a vodu maj po pupík tak jsou spokjeni jediné co je důležité tak je dítě namazat krémem 50 a hlavně odolnému proti vodě a dávat klobouček mokrej na hlavu kvůli úpalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.6.11 11:20

v červenci nám budou dva měsíce a taky přemýšlíme jestli můžem nebo ne a když ne na koupálko tak do bazénu na zahrádce. Co myslíte? Asi je brzo co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.6.11 11:31
smajlicek90 píše:
v červenci nám budou dva měsíce a taky přemýšlíme jestli můžem nebo ne a když ne na koupálko tak do bazénu na zahrádce. Co myslíte? Asi je brzo co? :-(

Myslím, že je to blbost. Ikdyž si odmyslím hygienické hledisko, tak ti mimino ve vodě 30 st bude vřískat. Ve dvou měsících striktně vyžadovalo dítě svých 38 stupňů v kyblíku. Postupně jsemod 3 měsíců začala otužovat při plavání ve vaně a někdy v 5ti měsících se dostala na 32-33 st. Spích bych vzala sebou na zahradu vaničku nebo koupací kyblík a ochladila tam v teplejší vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.6.11 11:34

je pravda, že na zahrádce si můžem napustit teplejší vodu. Malej si lebedí v 36° a u nás na koupališti je stejně přeplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.6.11 12:14
smajlicek90 píše:
v červenci nám budou dva měsíce a taky přemýšlíme jestli můžem nebo ne a když ne na koupálko tak do bazénu na zahrádce. Co myslíte? Asi je brzo co? :-(

ja sem teda trochu extrem ale chodila jsem s malou do bazenu od necelych 4 mesicu a studenejsi voda ji vubec nevadila…ale chce to zkusit…na druhou stranu tady na koupaku byvaji i s uplne prtavyma..maji je ve stinu na dece..a holky si davaji pivko ..proste pohodicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.6.11 12:43

Tak podle mě 2 a 4 měsíce je safra rozdíl. Na dece/v kočárku tam mže klidně být i týdenní mimino. Ale co vyrobíš s dvouměsíčním dítětem v bazénu, kdaž sotva drží hlavu? Můžeš ho tak max. vozit po zádech. Sluníčko mu tak bude svítit přímo do očí, ostatní mu šplouchat do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.6.11 13:25

to mas asi pravdu ze koupani neoceni no…ale nebrani to urcite vzit kamosky deti a jit na koupaliste…to jsem tim chtela puvodne rict :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí