Pomoc, mimčo nesnáší teplo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
9.12.13 12:20

@Týna K. Ráďa se nechá přikrýt jen když spí hodně tvrdě ale hned jak malinko procitne je zase odkopanej :cert:. Ponožky mu zkusím dát taky. Teď nosí doma punčochy tak na to šupnu ještě fusky :lol: snad to vydrží. Ale s čepičkou bych doma teda neuspěla to by mě asi :pocitac:. Teď sem volala s tchýní a ta mi řekla jak sis ho naučila tak to máš… ale já ho to nijak neučila :evil:. Nechápu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
9.12.13 12:35

@Ivčis :mrgreen: dobrý tchýně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.12.13 12:42

@Ivčis Můj syn taky od narození nesnese teplo, spí v pyžamu ve spacáčku (tenčím) a není ničím přikrytý, vždycky když jdu spát, sáhnu mu na ručičku a je teploučká. Přes den jsem mu na punčošky nebo pod dupačky dávala ještě ponožky, ale byl nervní, jak jsem to sundala bylo to ok. Teď je taky nachlazený (slabá rýma) a doma je jen v body s dl. rukávem a v punčoškách ;) snažila bych se rýmu odsávat, aby byly volné dýchací cesty a jinak bych to neřešila, teplotou se tělo brání virům a nízká teplota je ok ;) určitě bych mu čepici doma nedávala :roll: akorát by byl zpocený a nevrlý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 13:53

@natyber To bych měla asi pořídit nějaký ten sapcí pytlík :think:. On je má právě pořád studený a když je má teplý tak se četí :twisted:. To já když sem mu teď dala na punčochy ponožky tak je měl stejně studený. Tak nevím co sním asi ho dám ohřád do trouby :jazyk:. On má tu rýmu taky slabou, přes den nepatrnou ale v noci chrčí a chrochtá chudáček :nevim:. Občas zakašle to ale myslím že je stoho jak mu ten soplík teče do krku :?. Teplotu už má tak kolem 37.1 po odečtu tak je to v pořádku :palec: doufám že se to nevrátí… Jen tu rýmu přečkat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
9.12.13 22:38

@Ivčis rýma je děsná :cert: pokud to není nic hrozného tak se stejně vyléčí sama, na noc mu dávám polštářek, aby byl ve zvýšené poloze, aby jak píšeš ta rýma netekla do krčku :P Tak někdo má pořád studený nohy i v ponožkách, někde jsem četla, že miminka právě odvádí teplotu přes hlavičku, nebo přes nohy, ten náš má zas neustále horkou hlavu, často jsem plašila jestli nemá teplotu :roll: teď jsem měřila jen jednou, měl 37,5 tak to nechávám, změřím až když by se mi to nezdálo ;) Jinak ten spacáček je super, chtěla jsem na zimu teplejší, ale on by to evidentně nesnesl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí