Studená zádíčka

963
6.6.11 06:27

studená zádíčka

Ahoj maminy,

naše malá je taková všudybylka, že si zvládá ze spaní občas rozepínat plínky nebo bodýčko. Nooo a dneska zvládla obojí, počůrala se celá a ještě měla holá zádíčka, ale jelikož nebrečela, tak jsem to v noci ve spánku nepostřehla a ráno vstala s ledovejma zádíčkama od ledvin dolů. Nemůže z toho nastydnout? Aby byla ledová se mi stalo poprvý a jsem z toho vyjukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
6.6.11 07:05

No, nastydnout asi muze, tak bych si ji pohlidala, zase na druhou stranu to urcite nebude nijak vazne!!!
Taky se mi neco podobneho parkrat stalo a mala byla uplne v pohode :-)
Davam na noc overalky, pokud mozno zapinani na zips a jeste takove, ktere jde naboku - mala je taky priserka :-)
A nezatezuj se zbytecnymi starostmi, toto urcite neni vazne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
6.6.11 07:07

Jak říkala Bara,prohlédnout může,ale asi nic vážného to nebude :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
963
6.6.11 07:26

V overálku taky spíme, ale malá byla u mojí mámy celý včerejšek, museli jsme pro n až večer, to spala a nechtělo se nám ji budit převlíkáním, tak jsme jí nechali v čem byla a dopadlo to jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101739
6.6.11 08:20

Nojo, tak holt příště budeš muset budit… já taky budím a převlékám, malý se tedy ještě budí na kojení, tak se snažím počkat plus mínus do jeho času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
6.6.11 08:56

Nechci budit, protože lezou zuby a malá moc nespí, jse ráda, že se vyspí aspoň v noci. Konstrolovala jse ji v noci dvakrát a bylo to dobrý, ale musela se z toho vyprostit po poslední kontrole než jsem vstávala. J8 bych velice ráda lítala v noci kolem malý a hlídala jí, ale rekonstruke bytu je náročná a já jse ráda, že dám denně 4 hodiny spánku. Malá se v noci na jídlo nebudí už od 6-ti týdnů, takže bych jí nerada narušovala biorytmus.Ale kvůli zádíčkám hold budu muset dělat výjímky.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 09:20
luciashek píše:
Nechci budit, protože lezou zuby a malá moc nespí, jse ráda, že se vyspí aspoň v noci. Konstrolovala jse ji v noci dvakrát a bylo to dobrý, ale musela se z toho vyprostit po poslední kontrole než jsem vstávala. J8 bych velice ráda lítala v noci kolem malý a hlídala jí, ale rekonstruke bytu je náročná a já jse ráda, že dám denně 4 hodiny spánku. Malá se v noci na jídlo nebudí už od 6-ti týdnů, takže bych jí nerada narušovala biorytmus.Ale kvůli zádíčkám hold budu muset dělat výjímky.-

Pokud neni imrvere ledova, fakt bud v klidku :wink: A plne te chapu, ja bych v takove situaci nebudila ani nahodou!!! Jsem rada, kdyz si mala spokojene chrupinkuje a ja mam taky chvili klidu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.6.11 09:50

Neboj se ničeho, naše holky spí zásadně odkopaný nesnáší peřiny ani spací pytel, někdy jsou ráno taky ledový a zatím to přežily… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí