Píchnutí v podbřišku - silné

Anonymní
11.6.12 19:09

Píchnutí v podbřišku - silné

Ahoj , jsem 2. měsíc po vysazení HA a plánujem mimčo, zatím tomu necháváme volný průběh..dnes jsem se ale lekla podivného píchnutí v podbřišku…bylo to, když jsem se pohla na posteli, jen větší bolest, chvilková, pak jsem se ještě jednou pohla a zase píchnutí..pak jsem musela jet v MHD a opět podnutí, asi 2 x a nic…žádná dlouhodobá bolest, jen takové píchání…co to může být, nevíte? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.6.12 19:09
@Anonymní píše:
Ahoj , jsem 2. měsíc po vysazení HA a plánujem mimčo, zatím tomu necháváme volný průběh..dnes jsem se ale lekla podivného píchnutí v podbřišku…bylo to, když jsem se pohla na posteli, jen větší bolest, chvilková, pak jsem se ještě jednou pohla a zase píchnutí..pak jsem musela jet v MHD a opět podnutí, asi 2 x a nic…žádná dlouhodobá bolest, jen takové píchání…co to může být, nevíte? :cert:

podnutí - Bodnutí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 19:11
@Anonymní píše:
podnutí - Bodnutí :pankac:

Jinak , jsem dnes 21 DC…A poslední MS jsem měla cyklus 33 dní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13415
11.6.12 19:21

To můžou být třeba zaražený prdy :D To nepíšu jako rýpnutí, ale jako holý fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.6.12 19:39

jestli si s tebou nepohrává pýcha :lol:

Opravdu to muže být cokoliv,ale přeju at to je co myslíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 19:39
@Veruš1 píše:
To můžou být třeba zaražený prdy :D To nepíšu jako rýpnutí, ale jako holý fakt ;)

To nejsou :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1598
11.6.12 19:57

Je teda pravda, ze me to prekvapilo v druhem tehotenstvi, bylo to opravdu takove silne pichani na jednom miste vlevo, jen obcas. A bylo to mimodelozni tehotenstvi, ktere mi v patym tydnu prasklo. Udelej si test, kdyby se to melo opakovat, nevahej a let k doktorce at nedopadnes jak ja. U me to bylo tak, ze to treba i dva dny nebolelo vubec a pak se to ozvalo znovu, ta intenzita bolesti me se priznam zarazela.Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí