Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to jsou asi profíci
tam by ti měli umět poradit teda… no tak v tom případě bych zkusila tu calciovku, mazat a mazat a uvidíš jestli ti to pomůže…
@Týna K. No bylo těch studií víc, a nikde se prý s tím ještě nesetkali, tak jsem právě doufala, že tady někdo bude vědět. Tu Calciovku už jsem zkoušela, asi ji budu muset zkusit znova
@Erian No pierc mám už tak půl roku venku a dírka je pořád nezarostlá, klidně tam jsem schopná ho vrátit.
A jednou za čas (cca týden třeba) to uvnitř bolí, nateče a nemůžu se toho ani dotknout, a prakticky obden z toho lze vymáčknout taková bílá věc, není to hnis…
A dezinfekce ani kalciovka ani nic na to nezabírá…
@Anonymní píše:
@Erian No pierc mám už tak půl roku venku a dírka je pořád nezarostlá, klidně tam jsem schopná ho vrátit.
A jednou za čas (cca týden třeba) to uvnitř bolí, nateče a nemůžu se toho ani dotknout, a prakticky obden z toho lze vymáčknout taková bílá věc, není to hnis…
A dezinfekce ani kalciovka ani nic na to nezabírá…
To je zvláštní, taky bych si myslela, že to zaroste dobře a rychle. Mám něco podobného, nechala jsem si píchnout bradavku, dal mi tam bioplast, vůbec se to nehojilo a po třech měsících neustálého léčení a čistění jsem to vytáhla. Dírka se stáhla a já si to za cca půl roku nechala propíchnout znova, už v oveřeném salonu, kde jsem spokojená. Ale píchal to skrz tu starou jizvu a nemůžu to zahojit ![]()
Ahoj, já mam piercing v bradavce a mohu říct že píchnutí mě bolelo mnohem mín než pupík…sice potom to docela bolí ale to tak max 5 dní…jinak s hojením je to hroší…mam to už 3 měsíce a stále se hojí…neni to tak živé jako při píchnutí, ale občas z toho jde hnis…musíš furt čistit.
Ahoj, obě bradavky jsem si nechala propíchnout zhruba před čtyřmi lety, hojilo se to minimálně rok a půl (i teď musím čistit, protože zrkátka maz se okolo šperku tvoří neustále - není to údajně nenormální). Problém byl, že jedna bradavka byla píchlá křivě, tak jsem jí po zahojední zase vyndala, s tím, že až zaroste rána a bradavka se vzpamatuje, nechám si jí propíchnout znova - z estetického hlediska je to pěkná věc, jinak naprostá blbost (je to po tom dlouho nepěkná jizva a kdo ví, zda se někdy ztratí, a přítel to při společných aktivitách taky neuvítá a spíš se bojí). Nicméně jsou to 2 roky a jak psali lidi výše, vpich nezarostl, vymáčkávám bílý maz, jediný rozdíl je v tom že bradavka nebolí. Teď planujeme miminko a já mam docela stres. Jsem objednaná na gynekoligii, tak snad mi řeknou co a jak. Nicméně už jsem byla upozorněná na to, že nemá cenu druhý piercing vyndavat teď, že se i s tím kojit dá, jen čistit a čistit a čistit. Jinak má prý každá žena cca 15 kanálků z mléčných žláz a poškodit se vpichem můžou maximálně 3 z nich. Může to taky ovlivnít kojení, protože se zlepší průtok mléka, ale to mám jen z literatury dostupné na internetu. Jen se bojím co mi řeknou na ten maz. Takže za mě - piercing bradavky nikdy víc. Zkrátka hloupost, kterou jsem udělala v 17ti letech, kdy mi nestačil piercing jazyka a propíchlý pupik mi přišel moc tuctový…
Jsem majitelka piercingu bradavek a naprosto v pohode. Hojeni cca pul roku…a bradavky jsou po propichnuti citlivejsi max. Spokojenost. Doporucuji vsem…
@Týna K. To jsem byla, v žádným nevěděli:D