Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo tento piercing?
Jaké máte zkušenosti - hojení, hnisání, bolení, čištění, atd atd.?
Nevím, proč mě do výčtu tvých otázek napadlo ještě kojení ![]()
Hele, nemám žádný piercing, ale myslím si, že hojení bude obdobné jako třeba u pupínku. Ty už nějaký piercing máš?
Jen si to představím tak se mi udělá husí kůže
Já sama mám piercing v jazyku, ale bradavku bych si nikdy propíchnout nedala… na to jsem asi moc velkej posera… navíc teď když kojím, tak je to pro mě ještě nepředstavitelnější… asi tím, že je mám teď ještě citlivější… taky jsem měla období, kdy jsem chtěla piercing do bradavky, ale strach mi to nedovolil ![]()
No já nevím, vidím že se snažíš, zajímalo by mě to, jak je to kojením, tebe ne? Abys tam neměla další výpusť
To je dobré no, je tady jasná otázka na někoho kdo má zkušenost a seběhnou se tu lidi co o tom nic neví
(jinak bych ani nereagovala, ale tohle mě dokáže naštvat) Ale jinak mám hodně piercingu a o bradavce taky přemýšlím, takže si počkám na někoho, kdo o tom něco ví ![]()
Pro všechny zvědavé - tady píšou: „Při piercingu ženských bradavek se může objevit bíle vypadající výměšek, který je ovšem normální. Většinou se objeví před nebo po menstruaci a lze ho snadno smýt. Vpich většinou zaroste a je možné kojení. Piercing je možno obnovit po třech měsících po ukončení kojení.“
@Anonymní píše:
To je dobré no, je tady jasná otázka na někoho kdo má zkušenost a seběhnou se tu lidi co o tom nic neví(jinak bych ani nereagovala, ale tohle mě dokáže naštvat) Ale jinak mám hodně piercingu a o bradavce taky přemýšlím, takže si počkám na někoho, kdo o tom něco ví
jsme jen zvědaví a aspoň pod svým nickem ![]()
@slecna.anna píše:
Ahoj, máte někdo tento piercing?
Jaké máte zkušenosti - hojení, hnisání, bolení, čištění, atd atd.?
Mám ho, v obou bradavkách. Hojí se to dlouho - až rok. Záleží na tom kterém případu. Bolení - asi jako bradavky rozkousané z kojení, prostě brnkačka. Čištění antibakteriálním mýdlem cca 3× denně…
@nikol.ondrášovka píše:
jsme jen zvědaví a aspoň pod svým nickem
Taky moc dobře nechápu anonymitu… schovat se pod anonym a brblat dokáže každej ![]()
@Týna K. píše:
Taky moc dobře nechápu anonymitu… schovat se pod anonym a brblat dokáže každej
Já brblám zásadně jen veřejně a už jsem si určitě zasloužila u pár uživatelek nenávist nebo přinejmenším neoblíbenost ![]()
No já měla piercing v bradavce, je to už dlouho, ale dírka nezarůstá a nezarůstá, akorát mi přijde že ten vpich ztvrdl (jako při ostatních jizvách - i po propich. břiše nebo bradě) a tu bílou věc z toho vymáčknu klidně ob den, někdy to tak nateče, že to bolí i na dotek… Víte někdo co s tím?
Další anonym
Zkusila bych máznout Calcium pantothenicum, aspoň u mě funguje jako všelék, zhojil mi i šití po porodu
…a kdyby to nepomohlo tak bych šla asi do lékárny nebo do salonu pro radu… ![]()