Piercing bradavka

177
30.5.13 10:31

Piercing bradavka

Ahoj, máte někdo tento piercing?
Jaké máte zkušenosti - hojení, hnisání, bolení, čištění, atd atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
30.5.13 10:41

Nemám ale dovol mi říct – aaauuuuuuuuuuuuuuuu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.5.13 10:48

Nevím, proč mě do výčtu tvých otázek napadlo ještě kojení :lol:
Hele, nemám žádný piercing, ale myslím si, že hojení bude obdobné jako třeba u pupínku. Ty už nějaký piercing máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
30.5.13 10:53

Jen si to představím tak se mi udělá husí kůže :D Já sama mám piercing v jazyku, ale bradavku bych si nikdy propíchnout nedala… na to jsem asi moc velkej posera… navíc teď když kojím, tak je to pro mě ještě nepředstavitelnější… asi tím, že je mám teď ještě citlivější… taky jsem měla období, kdy jsem chtěla piercing do bradavky, ale strach mi to nedovolil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.5.13 11:01

No já nevím, vidím že se snažíš, zajímalo by mě to, jak je to kojením, tebe ne? Abys tam neměla další výpusť

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.13 11:18

To je dobré no, je tady jasná otázka na někoho kdo má zkušenost a seběhnou se tu lidi co o tom nic neví :zed:(jinak bych ani nereagovala, ale tohle mě dokáže naštvat) Ale jinak mám hodně piercingu a o bradavce taky přemýšlím, takže si počkám na někoho, kdo o tom něco ví :)

• Citovat
  • Upravit
1696
30.5.13 11:22

Pro všechny zvědavé - tady píšou: „Při piercingu ženských bradavek se může objevit bíle vypadající výměšek, který je ovšem normální. Většinou se objeví před nebo po menstruaci a lze ho snadno smýt. Vpich většinou zaroste a je možné kojení. Piercing je možno obnovit po třech měsících po ukončení kojení.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 11:25

Pro anonymní, proč si nepostěžuješ normálně pod nickem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.5.13 11:36
@Anonymní píše:
To je dobré no, je tady jasná otázka na někoho kdo má zkušenost a seběhnou se tu lidi co o tom nic neví :zed:(jinak bych ani nereagovala, ale tohle mě dokáže naštvat) Ale jinak mám hodně piercingu a o bradavce taky přemýšlím, takže si počkám na někoho, kdo o tom něco ví :)

jsme jen zvědaví a aspoň pod svým nickem :roll:

• Citovat
  • Upravit
7602
30.5.13 11:57
@slecna.anna píše:
Ahoj, máte někdo tento piercing?
Jaké máte zkušenosti - hojení, hnisání, bolení, čištění, atd atd.?

Mám ho, v obou bradavkách. Hojí se to dlouho - až rok. Záleží na tom kterém případu. Bolení - asi jako bradavky rozkousané z kojení, prostě brnkačka. Čištění antibakteriálním mýdlem cca 3× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
30.5.13 13:01
@nikol.ondrášovka píše:
jsme jen zvědaví a aspoň pod svým nickem :roll:

Taky moc dobře nechápu anonymitu… schovat se pod anonym a brblat dokáže každej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.5.13 13:03

Já už jsem ji nahlásila a přiznávám se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.5.13 13:10
@Týna K. píše:
Taky moc dobře nechápu anonymitu… schovat se pod anonym a brblat dokáže každej :)

Já brblám zásadně jen veřejně a už jsem si určitě zasloužila u pár uživatelek nenávist nebo přinejmenším neoblíbenost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.13 13:11

No já měla piercing v bradavce, je to už dlouho, ale dírka nezarůstá a nezarůstá, akorát mi přijde že ten vpich ztvrdl (jako při ostatních jizvách - i po propich. břiše nebo bradě) a tu bílou věc z toho vymáčknu klidně ob den, někdy to tak nateče, že to bolí i na dotek… Víte někdo co s tím?

• Citovat
  • Upravit
5065
30.5.13 13:16

Další anonym :) Zkusila bych máznout Calcium pantothenicum, aspoň u mě funguje jako všelék, zhojil mi i šití po porodu :)…a kdyby to nepomohlo tak bych šla asi do lékárny nebo do salonu pro radu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová