Piercing v nose. Vyndat?

12.11.24 23:08

Piercing v nose. Vyndat?

Prosím o radu. Je to půl roku co jsem si nechala dát piercing do nosu. Už asi měsíc mám nad dírkou bouli, už jsem s tim byla u lékaře a ten říkal že je to zanet. Dostala jsem mast a ani po té se mi to nejlepší. mám ten piercing vyndat? Vím, že to zaroste ale neudělám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9019
12.11.24 23:22

No bohužel. Ještě můžeš zkusit titan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.11.24 00:09

Že ještě váhas. Jasně že to sundej nebo se z toho může vyklubat ještě větší zánět..a to máš chirurgickou ocel, stříbro nebo něco obyčejného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.11.24 03:39

Jednoduše se poraď s doktorem. Mě třeba piercing vadil všude (pupík, jazyk, u rtu) nikdy se nic nezhojilo, hnisalo, bolelo. Jediný, kde mi to nevadí je právě nos. Mám ho uz xxxx let, hojilo se to taky delší dobu, protože v tu dobu jsem chytla i rýmu.. A to jsem to teda měla opuchlý hrozně. Nebo, pokud ho opravdu chceš, vyndej, nech zahojit a zkus nechat píchnout na druhý straně.. Ale od někoho zkušenýho, nejlip chirurg ( u nas delaji asi za 50kč) a pokud nejsi alergicka na stříbro, doporučuju, ocel nic moc. Stříbrnej stojí taky pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10118
13.11.24 07:56

Mám stejný problém s uchem…mám dva kroužky v horní části chrupavky…a ta vrchní prostě nesnese chirurgickou ocel…spodni
v pohodě…jiné materiály jsem tedy nezkoušela…nechávám jí zarůst…předtím se mi tvořila boule…kterou jsem asi půl roku vymačkávala…teď není náušnice…není boule a štěstí už nepokouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
14.11.24 05:45

Pokud se zánět nelepší ani po masti, zvážila bych vyndání piercingu, protože dráždění může bránit hojení. Radši teď nechte zarůst a pak se případně poradit o znovu nasazení, až bude místo plně v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
175
14.11.24 05:48

V tomto pripade jsem vyndavala a bylo po problemu. Nosu ta nausnice proste vadila, jinde jsem ten problem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí