Pije jen vodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.12 18:22
@Svandu píše:
Samozřejmě, že mu nic nechybí, ve 22m pohoda, kdyby byl menší, tak by měl pít ještě mléko, takhlem ale už potřebu pokryjí mléčné výrobky a k pití je nejzdravější a nejlepší voda, jak pro dítě, tak pro dospělé. A aspoň ho nebudeš muset odnaučovat sladkému pití, o to se teď snažím u svého 366 měsíčního manžela a je to boj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mlíko nepije už od roka, nechce ani ted do hrníčku kakao nic asi je po mně nepiju mlíko :)

• Citovat
  • Upravit
5352
7.10.12 18:49

Nečetla jsem to celé…
To, že pije vodu, je super. Nicméně snažila bych se ho naučit, aby zvládl občas pít i něco jiného, neb se ti může stát, že budeš (třeba kvůli horečce) potřebovat do něj dostat tekutiny a on zrovna vodu nebude chtít. A co pak? Uvědomila jsem si to, když byl malý hospitalizovaný s vysokými horečkami a zvracením. Báli jsme se dehydratace, naštěstí pil slazený čaj. Kamarádky holčička pije taky jen vodu a vše odstatní odmítá, tak jsem si v té chvíli říkala, co by s ní asi dělala? No asi by skončila na kapačkách :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobule5
7.10.12 18:55
@Mafina5 píše:
Nečetla jsem to celé…
To, že pije vodu, je super. Nicméně snažila bych se ho naučit, aby zvládl občas pít i něco jiného, neb se ti může stát, že budeš (třeba kvůli horečce) potřebovat do něj dostat tekutiny a on zrovna vodu nebude chtít. A co pak? Uvědomila jsem si to, když byl malý hospitalizovaný s vysokými horečkami a zvracením. Báli jsme se dehydratace, naštěstí pil slazený čaj. Kamarádky holčička pije taky jen vodu a vše odstatní odmítá, tak jsem si v té chvíli říkala, co by s ní asi dělala? No asi by skončila na kapačkách :-(

Toho se nebojím když má opravdu žízen vypije i něco jineho ale nejradši má vodu :)

• Citovat
  • Upravit
Bobule5
7.10.12 18:55

Moje anonymita právě praskla :oops: stane se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13141
7.10.12 19:37

Má 21m a nejradši má vodu. Někdy vezmi za vděk i naředěným dětským čajem, ale to jak kdy. Když do něj potřebuji dostat něco teplého, tak má hold tu vodu teplou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
7.10.12 21:01

:lol: Kéž by moje dcera taky pila jen vodu, myslím, že je to dobře. Taky kdysi pila, teď jí musím občas přidat džus, aby to vůbec vypila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.10.12 10:54

Co já bych za to dala, kdyby dcera pila vodu. Nabízela jsem jí ji od začátku, ale prostě neexistuje… tak to momentálně řešíme buď vodou se šťávou nebo neperlivou minerálkou s příchutí. Nejhorší je, že nechce čaj - dokonce ani oslazený. Právě se děsím toho, co bude, až mi třeba v zimě onemocní, co bude pít pak - na zahřátí, na bolavý krk… Achjo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
8.10.12 12:15
@Maddlen píše:
Co já bych za to dala, kdyby dcera pila vodu. Nabízela jsem jí ji od začátku, ale prostě neexistuje… tak to momentálně řešíme buď vodou se šťávou nebo neperlivou minerálkou s příchutí. Nejhorší je, že nechce čaj - dokonce ani oslazený. Právě se děsím toho, co bude, až mi třeba v zimě onemocní, co bude pít pak - na zahřátí, na bolavý krk… Achjo. :-)

Čaj mi taky nechce pít :,( Ale teřba jednou začne, budu to pořád zkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.10.12 20:20
@Ikente píše: Čaj mi taky nechce pít :,( Ale teřba jednou začne, budu to pořád zkoušet :D

Taky pořád zkouším s tím, že se jí třeba jednoho dne změní chutě… čeho my už jsme vyzkoušeli… veškeré ovocné, bylinkové čaje, rooibos, slabý černý s citrónem… Jako - když byla loni na podzim nemocná, měla průjmy a byla jsem s ní v nemocnici na infekčním, tak tam pila černý sladký čaj - asi nějak tušila, že musí, jinak bude kapačka. :-) Když jí ale nic není, tak čaj ani náhodou. Normálně závidím maminkám, co nalijí vodu, případně cokoliv jiného a děcko pije. U nás abych se prosila. Dcera ani tak nejde po sladké chuti - naopak pokud je něco sladké moc, tak to odmítá (třeba džusy - vůbec), ale úplně hořské taky nechce, vadí jí různé příchutě až na jahodovou nebo lesní plody - ale jahodový čaj nevypije, jen šťávu či minerálku. Kdo se v tom má vyznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.10.12 20:48

Moje dcera se ted naucila pit caj od taty, on si ho dela pravidelne do velke konve, tak nejdriv na lzice, ale musi to byt vychlazeny. Nikdy mi nevypila nic tepleho, musi to byt studeny. I mleko jsem davala rovnou z lednice.

Staci trochu teplejsi a hned to vraci ze je to hais. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
8.10.12 20:50
@Maddlen píše:
Taky pořád zkouším s tím, že se jí třeba jednoho dne změní chutě… čeho my už jsme vyzkoušeli… veškeré ovocné, bylinkové čaje, rooibos, slabý černý s citrónem… Jako - když byla loni na podzim nemocná, měla průjmy a byla jsem s ní v nemocnici na infekčním, tak tam pila černý sladký čaj - asi nějak tušila, že musí, jinak bude kapačka. :-) Když jí ale nic není, tak čaj ani náhodou. Normálně závidím maminkám, co nalijí vodu, případně cokoliv jiného a děcko pije. U nás abych se prosila. Dcera ani tak nejde po sladké chuti - naopak pokud je něco sladké moc, tak to odmítá (třeba džusy - vůbec), ale úplně hořské taky nechce, vadí jí různé příchutě až na jahodovou nebo lesní plody - ale jahodový čaj nevypije, jen šťávu či minerálku. Kdo se v tom má vyznat.

:lol: moc dobrý :lol: taky se musím prosit o každý prd, ale ne až takhle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.10.12 23:57

Maddlen s zkoušelas čaj od Lerosu - Dětský bylinný čaj s heřmánkem (mají ho v lékárnách - není to takový ten klasický Leros hěřmánkový žlutý, co mají v drogériích v oddělení pro mimina, ale má zelený klasický přebal jako ostatní dospělácké bylinkové čaje od Lerosu. Je buď sypaný ve velké krabici, nebo sáčkovaný - edit: je to tento ). Je to kombinace heřmánku a fenyklu a je tak děsně, ale opravdu děsně dobrý :palec: Já se s ním setkala, když byl malý hospotalizovaný v nemocnici - tam ho dělali a od té doby ho kupujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
9.10.12 12:55
@suik píše:
Moje dcera se ted naucila pit caj od taty, on si ho dela pravidelne do velke konve, tak nejdriv na lzice, ale musi to byt vychlazeny. Nikdy mi nevypila nic tepleho, musi to byt studeny. I mleko jsem davala rovnou z lednice.Staci trochu teplejsi a hned to vraci ze je to hais. :nevim:

Malá ti taky řká hais??? :lol: Moje dcerka neumí lépe vyslovovat jiné slovo než tohle, když vařím, ukáže na sporák a řekne hais, když topíme, ukazuje na krb a je to hais. Jen ta kráva je pořád jenom bůůů a pes haf, haf. (ještě k tomu nesnáším němčinu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.10.12 18:21
@Mafina5 píše:
Maddlen s zkoušelas čaj od Lerosu - Dětský bylinný čaj s heřmánkem (mají ho v lékárnách - není to takový ten klasický Leros hěřmánkový žlutý, co mají v drogériích v oddělení pro mimina, ale má zelený klasický přebal jako ostatní dospělácké bylinkové čaje od Lerosu. Je buď sypaný ve velké krabici, nebo sáčkovaný - edit: je to tento ). Je to kombinace heřmánku a fenyklu a je tak děsně, ale opravdu děsně dobrý :palec: Já se s ním setkala, když byl malý hospotalizovaný v nemocnici - tam ho dělali a od té doby ho kupujem.

Ten jsme neměli, vyzkouším a děkuju. Je mi ale už teď jasné, že ho budu pít já. :-) Ale těch pár korun za zkoušku určitě dám a pak napíšu, jak jsem pořídila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí