Pije jen vodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Voda je na pití nejlepší. Není sladká, nejsou v tom mineárly, které by nadměrně zatěžovaly tělo…Neboj se, vybral si nelépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera taky pije doma jen vodu, na návštěvě si dá i třeba Fruko, ale většinou to chce zapít čistou vodou.
Já piju taky jen vodu nebo neslazený čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co by měl pít, jupíka?
Buď ráda, podporuj ho v tom, čistá neperlivá voda je asi nejlepší varianta pitného režimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ziju v zahranici a tady pijou vsichni jen vodu. Naopak vetsina mych pribuznych ma problem, protoze tady je vzacnost sehnat sodovku nebo stavu. Chvalabohu za deti, co pijou cistou vodu, vis kolik je v dzusu a stave cukru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My doma všichni pijeme jenom neperlivou vodu, je to to nejlepší pro tělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych byla rada, my to mame naopak, dcera cistou vodu nevezme do pusy, musi to byt stava. ted vzala na milost aspon caj, ale musi byt slazenej
. No ma bejt po kom, ja se vody taky nenapiju
, ale zdrave to neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě, že mu nic nechybí, ve 22m pohoda, kdyby byl menší, tak by měl pít ještě mléko, takhlem ale už potřebu pokryjí mléčné výrobky a k pití je nejzdravější a nejlepší voda, jak pro dítě, tak pro dospělé. A aspoň ho nebudeš muset odnaučovat sladkému pití, o to se teď snažím u svého 366 měsíčního manžela a je to boj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak můj má skoro tři roky a taky pije jen vodu. Mně to nevadilo, ale teďka si říkám, že bych brala i nějaký čajík, bylinkový, v době nachlazení, apod., jenže on je jen o vodě, veškeré čaje odmítá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď šťastná, že si tak vybral, co by za to jiné maminy daly.Voda je úplně nejlepší. A pokud je to obyčejná a ne minerálka, která by obsahovala minerály a soli, tak neuškodí. Pokud by se jednalo o minerálku tak tam je potřeba je občas střídat. Super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsme na tom stejne
muj syn pije taky jenom vodu. Uz vice jak rok zkousim davat mu caj a ostatni, ale vse odmita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky omlouvám se za anonym chtěla bych se zeptat syn 22 měsíců pije jen čistou vodu většinou Rajec prostě neperlivé a bez příchutě myslíte že to není dobré pít pořád? Jinak má rád všechno ovoce jablka, pomeranče tak s toho získá taky nějakou šťávu ale na pití chce jen vodu. Když jsem mu dala džus nechtěl to bylo to na něj sladké vypil to až měl fakt žízeň. Není to špatně že syn pije vodu?