Pijete své mléko?

blaziinek
12.6.13 12:43

Pijete sve mleko?

Ahoj holky,
tak jsem vcera ochutnala svoje mliko a je to docela dobry. Dokonce jsem cetla na netu clanek o tom, ze nejaka pani si pitim materskeho mleka vylecila rakovinu. Kazdopadne by me zajimalo, jak jste na tom vy? Prijde mi to docela lito vylivat do drezu, kdyz je to plny vitaminu, mineralu, kvalitnich bilkovin a tuku, ktere dite z matky vysava…takze takova recyklace vlastne :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
12.6.13 12:44

Fuj :D :D :D Já to teda taky ochutnala, to jo. Přijde mi to jak naředěný něco, nevím co… Takže ochutnat joo, ale že bych si dala sklinku? To bych asi :poblion: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.6.13 12:45

Jinak taky mi je líto to vylívat, ale vypít bych to nevypila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

No, okusila jsem to, abych věděla. Ale protože nic neodstříkávám, není důvod to popíjet. Pokud bych to byla z nějakého důvodu nucená dělat, nejspíš bych to podstrčila nejmladšímu dítěti.
Pochybuju, že by se někdo mohl vyléčit popíjením toho, co sám vyprodukoval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Jo ale znám jednu holku, co nechávala večer vždycky dopíjet mlíko manžela - přímo z prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Ochutnala jsem, ale víc nemusím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.6.13 12:46

No ochutnala jsem, odstříkaný přebytky jsem mrazila, pak jsem to vylila, protože po rozmrazení to smrdělo a stejně nebylo potřeba - v prsou je ho pořád dost. A ten zbytek nekomentuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

Ne, nepila jsem, ani neochutnala, měla jsem málo, takže vylívání mě netrápilo, ale nevypadalo to nejlíp a já nepiju jen tak žádný mlíko… navíc mi to osobně přijde trochu nechutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576

Ochutnala jsem a dobry, sladky. Do kafe bych si klidne svoje mliko dala, ale kdo by to odstrikaval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
12.6.13 12:48

Kamarádka si večer stříká mlíko do kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.6.13 12:48
@gabriela82 píše:
No ochutnala jsem, odstříkaný přebytky jsem mrazila, pak jsem to vylila, protože po rozmrazení to smrdělo a stejně nebylo potřeba - v prsou je ho pořád dost. A ten zbytek nekomentuju :mrgreen:

Taky jsem zamrazila, smrdět snad nebude. Ale taky je ho jinak furt dostatek, a už dokonce USTÁLENEJ dostatek!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.6.13 12:49

Ochutnala jsem ale už bych se asi víckrát nenapila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
@mayerka píše:
Kamarádka si večer stříká mlíko do kafe :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473

Ani jsem neochutnala, mne se to trochu ekluje, ale ja nemam rada zadne mleko.Dala jsem ochutnat sve kocce, ani si nelizla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Když už jsme u toho ochutnávání, zkusila jsem mléko při zánětu prsu a chutnalo divně. Jakoby slaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová