Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Fuj
Já to teda taky ochutnala, to jo. Přijde mi to jak naředěný něco, nevím co… Takže ochutnat joo, ale že bych si dala sklinku? To bych asi
![]()
Jinak taky mi je líto to vylívat, ale vypít bych to nevypila ![]()
No, okusila jsem to, abych věděla. Ale protože nic neodstříkávám, není důvod to popíjet. Pokud bych to byla z nějakého důvodu nucená dělat, nejspíš bych to podstrčila nejmladšímu dítěti.
Pochybuju, že by se někdo mohl vyléčit popíjením toho, co sám vyprodukoval. ![]()
Jo ale znám jednu holku, co nechávala večer vždycky dopíjet mlíko manžela - přímo z prsu.
No ochutnala jsem, odstříkaný přebytky jsem mrazila, pak jsem to vylila, protože po rozmrazení to smrdělo a stejně nebylo potřeba - v prsou je ho pořád dost. A ten zbytek nekomentuju ![]()
Ne, nepila jsem, ani neochutnala, měla jsem málo, takže vylívání mě netrápilo, ale nevypadalo to nejlíp a já nepiju jen tak žádný mlíko… navíc mi to osobně přijde trochu nechutný ![]()
Ochutnala jsem a dobry, sladky. Do kafe bych si klidne svoje mliko dala, ale kdo by to odstrikaval ![]()
@gabriela82 píše:
No ochutnala jsem, odstříkaný přebytky jsem mrazila, pak jsem to vylila, protože po rozmrazení to smrdělo a stejně nebylo potřeba - v prsou je ho pořád dost. A ten zbytek nekomentuju
Taky jsem zamrazila, smrdět snad nebude. Ale taky je ho jinak furt dostatek, a už dokonce USTÁLENEJ dostatek!! ![]()
Ani jsem neochutnala, mne se to trochu ekluje, ale ja nemam rada zadne mleko.Dala jsem ochutnat sve kocce, ani si nelizla
.
Když už jsme u toho ochutnávání, zkusila jsem mléko při zánětu prsu a chutnalo divně. Jakoby slaně.
Ahoj holky,
tak jsem vcera ochutnala svoje mliko a je to docela dobry. Dokonce jsem cetla na netu clanek o tom, ze nejaka pani si pitim materskeho mleka vylecila rakovinu. Kazdopadne by me zajimalo, jak jste na tom vy? Prijde mi to docela lito vylivat do drezu, kdyz je to plny vitaminu, mineralu, kvalitnich bilkovin a tuku, ktere dite z matky vysava…takze takova recyklace vlastne