Pilíře zdraví
- Otevřená skupina
Očkování byla původně dobrá myšlenka, asi jako komunismus a extenzivní zemědělství, například. Jen se to nějak pokazilo...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Giann píše:asha píše:Tady jsem našla nějaký odkaz na antiperspiranty bez hliníku http://www.krasa.cz/…bez-hliniku/ ale žádný zkušenosti s nimi nemám.
Ahoj holky, potrebuju radu…porad hledam antiperspirant bez hliniku. Mam doma Alverde, Laveru a Sebamed, ale ani jedno nefunguje, oni to ani nejsou antipersp. jen deodoranty. Ja se ale potim v podpazi tak, ze to proste nejde… Mate nejakou radu nebo tip?
Diky! Uz na to koukam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ted premyslime, co s tim kamencem…je to siran draselno-hlinity, hlinik tam teda je. Je teda otazka v jaky forme je hlinik v normalnich antiperspirantech
Pokud je to stejny, moc si tim nepomuzem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…nooo, četla jsem, že na nadměrné pocení zabírá oplachování octovou vodou
. Na nohy to prý zabírá zaručeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBa píše: …nooo, četla jsem, že na nadměrné pocení zabírá oplachování octovou vodou. Na nohy to prý zabírá zaručeně.
V praxi dost spatne proveditelny
Ty nohy si jeste predstavit dokazu…
No nic, neco jsem objednala a uvidime. Jeste zkusim vypatrat, jak to s tim kamencem je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S krémem na obličej mám dobrou zkušenost (Alverde sensitiv), ale co se týká krémů na ruce - na rukou mám atopák, tak bohužel ty přírodní krémy my vůbec nesedí, obsahujou všechny nějaký vonný látky a oleje, i když přírodní, ale mě vyhovuje na ty ruce nejvíc čistá vazelína či bohužel, ale chemická modrá Indulona..je fakt, že jsem možná nevyzkoušela vše, ale od Alverde ani Lavery mi krém nevyhovuje, atopák mi zčervená, vysušuje se a šíleně svědí…
asha píše:PeBa píše: …holky, já jsem teda z těch přírodních výrobků docela zklamanáTak ja uz roky pouzivam sampon Alverde henna-oliva a vlasy mam po nem perfektni. Narozdil od ruznych Elseve, co jsem pouzivala driv a manzel je jeste ted pouziva…kdyz si s tim umyju vlasy, mam je druhy den jak kdybych je tyden nemyla. A decka maji Alverde merunkovy, pro jemny vlasy a taky super, krasne jdou rozcesat. Treba je tam nejaka latka, co ti vadi, to byva i u prirodnich veci, neznamena to, ze to sedne kazdymu..
Koupila jsem si v DM Alverde šampón a mohla jsem si po něm hlavu udrbat úplně do krve
Pak jsem zkusila tuhé mýdlo z Rossmanna Alterra a mám úplně šupinatý, suchý hřbety rukou
Tak nevímChce to hledat dal… Alverde pouzivam snad vsechno, kremy, sprchac, sampon atd… To mas jako s ovocem, nekdo se osype po jahodach, nekomu nevadi nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:
Tak ted premyslime, co s tim kamencem…je to siran draselno-hlinity, hlinik tam teda je. Je teda otazka v jaky forme je hlinik v normalnich antiperspirantechPokud je to stejny, moc si tim nepomuzem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Ashu: http://www.lh-shop.cz/index.php?…. Přečti si hlavně i uvedené odkazy (bezpečnostní list, Wikipedie).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evulina píše:
Jo já používám taky přesně ten šampon - henna+oliva od Alverde. Mě vyhovuje, ale mám u kořínků mastnější vlasy, myslím, že pro suchý vlasy by asi moc vhodný nebyl…a moje máma si nemůže vynachválit ten se šalvějí, ale má také dost mastící se vlasy. Na konečky používám balzám s citronem a meruňkou a pak taky na hotovej účes alverďáckej lak (moc netuží, ale proti poletujícím vlasům pomůže). Můžu říct, že po chemickejch šamponech sice opravdu moje vlasy vypadali líp, ale na druhou stranu od té doby, co používám přírodní vlas. kosmetiku mi rostou nové vlasy a vidím, jak mi houstnou, takže u toho rozhodně zůstanu.
S krémem na obličej mám dobrou zkušenost (Alverde sensitiv), ale co se týká krémů na ruce - na rukou mám atopák, tak bohužel ty přírodní krémy my vůbec nesedí, obsahujou všechny nějaký vonný látky a oleje, i když přírodní, ale mě vyhovuje na ty ruce nejvíc čistá vazelína či bohužel, ale chemická modrá Indulona..je fakt, že jsem možná nevyzkoušela vše, ale od Alverde ani Lavery mi krém nevyhovuje, atopák mi zčervená, vysušuje se a šíleně svědí…
asha píše:PeBa píše: …holky, já jsem teda z těch přírodních výrobků docela zklamanáTak ja uz roky pouzivam sampon Alverde henna-oliva a vlasy mam po nem perfektni. Narozdil od ruznych Elseve, co jsem pouzivala driv a manzel je jeste ted pouziva…kdyz si s tim umyju vlasy, mam je druhy den jak kdybych je tyden nemyla. A decka maji Alverde merunkovy, pro jemny vlasy a taky super, krasne jdou rozcesat. Treba je tam nejaka latka, co ti vadi, to byva i u prirodnich veci, neznamena to, ze to sedne kazdymu..
Koupila jsem si v DM Alverde šampón a mohla jsem si po něm hlavu udrbat úplně do krve
Pak jsem zkusila tuhé mýdlo z Rossmanna Alterra a mám úplně šupinatý, suchý hřbety rukou
Tak nevímChce to hledat dal… Alverde pouzivam snad vsechno, kremy, sprchac, sampon atd… To mas jako s ovocem, nekdo se osype po jahodach, nekomu nevadi nic
No ja mam spis sussi vlasy ![]()
A zkousela jsi ciste prirodni bambucky maslo? Holky ho objednavaji hromadne, je to nerafinovany. U tech vazelin je trochu problem, ze je to ropny produkt a masti jen docasne, pri dlohodobym pouzivani hodne vysusuje. Ja na vazelnine nakonec skoncila, ze jsem se musela promastovat po kazdym umyti rukou. Ted mam bambusak a staci namazat rano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:Evulina píše:
Jo já používám taky přesně ten šampon - henna+oliva od Alverde. Mě vyhovuje, ale mám u kořínků mastnější vlasy, myslím, že pro suchý vlasy by asi moc vhodný nebyl…a moje máma si nemůže vynachválit ten se šalvějí, ale má také dost mastící se vlasy. Na konečky používám balzám s citronem a meruňkou a pak taky na hotovej účes alverďáckej lak (moc netuží, ale proti poletujícím vlasům pomůže). Můžu říct, že po chemickejch šamponech sice opravdu moje vlasy vypadali líp, ale na druhou stranu od té doby, co používám přírodní vlas. kosmetiku mi rostou nové vlasy a vidím, jak mi houstnou, takže u toho rozhodně zůstanu.
No ja mam spis sussi vlasy
A zkousela jsi ciste prirodni bambucky maslo? Holky ho objednavaji hromadne, je to nerafinovany. U tech vazelin je trochu problem, ze je to ropny produkt a masti jen docasne, pri dlohodobym pouzivani hodne vysusuje. Ja na vazelnine nakonec skoncila, ze jsem se musela promastovat po kazdym umyti rukou. Ted mam bambusak a staci namazat rano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evulina píše:
Pro Ashu: http://www.lh-shop.cz/index.php?…. Přečti si hlavně i uvedené odkazy (bezpečnostní list, Wikipedie).
Dik
Jen teda nechapu ten odkaz na Wiki na neco uplne jinyho… ![]()
Ten bezpecnostni list neotevru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evulina píše:
A odkud to máslo holky shánějí nevíš? Dívala jsem se na bamb. máslo v DM, ale i v tom je něco přimíchanýho, není to čistý máslo…
V DM ho nemaji. Ja tam teda kupuju ten krem s bambuckym maslem, velkou pixlu s hnedym vickem.
Zajdi na Latkovy pleny, Zuzanecka to tam obcas nabizi, tak ji napis, jestli neco nema. Jinak to objednavaji na Baby-cafe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslední objednávka bambuckého másla byla někdy loni v dubnu, nevím jestli ještě někdo má že by ti prodal.
Říkalo se že na BC se bude objednávat zase někdy v dubnu. Ale mám vše zprostředkované.
- Citovat
- Upravit
asha píše:Evulina píše:Dik
Pro Ashu: http://www.lh-shop.cz/index.php?…. Přečti si hlavně i uvedené odkazy (bezpečnostní list, Wikipedie).Jen teda nechapu ten odkaz na Wiki na neco uplne jinyho…
Ten bezpecnostni list neotevru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- GabiiiS , 1.9.25 22:27
- xxx_x85 , 12.5.25 05:57
- Janita89 , 3.2.25 12:42
- Holandanka01 , 24.12.24 18:50
- Hanka511 , 7.12.24 08:52
- silov , 4.12.24 15:46
- Kateřina.loulova , 5.10.24 15:44
- Danic219 , 28.8.24 22:43
- vvero , 5.8.24 09:01
- TINKITA , 2.8.24 06:47
- woušinka , 9.6.24 18:23
- Kudrlinka1a , 24.5.24 00:59
- Lucie317 , 1.4.24 16:03
- Velryba černá , 22.3.24 13:44
- Daelev , 15.3.24 06:29
Moderátor skupiny
Členové skupiny
- Adriana
- aiko24
- Allons-y
- ANEBjája
- Ango
- Apocalypse
- asha
- belimi
- Boomer
- brigitk
- Broučkovka
- crazzi
- danali
- EkoŽena
- eLena F
- Eronek2009
- farska
- freeonit
- Giann
- Haninac
- Hanka511
- Hellísek
- Hermiona
- heyday
- Holandanka01
- Iwetas
- jaanika
- JanaK88
- Janita89
- Jankap
- jitojit
- Katykat
- kekelecnik
- koala1
- laurapos
- lenholka
- Lerry
- Lussye
- Manifee
- MartaaO
- mihulda
- Monika H.
- omites
- paola white
- Pavel.cz
- Peettaa
- peggy.sl
- Petrushenka
- Petullka82
- Picolo
- rasmat
- rusovlaska.e
- silwuschka
- Sluka
- Sluníčko1005
- smotlaska
- suik
- Turante
- vjerunqa
- vvero
- wanillca
- yriel
- zolycka
- zuzanecka81
Nové diskuze
Zlinky kraj ubytovani s malym ditetem
- 11.10.26 08:34
- Babupav
- 1
Trápí mě úzkosti
- 11.10.26 09:01
- andiedvorakova
- 6
Jaký dřevodekor by se hodil k zelené...
- 10.10.26 22:32
- lucynka25
- 3
RD style Progres Lux rodinný dum
- 10.10.26 20:19
- natka0911
- 1
Nízký tlak - několik dní
- 11.10.26 08:49
- janulicek89
- 28
1. třída ZŠ - pohoda nebo trápení ?
- 10.10.26 23:00
- Anonymní
- 11
Kvalitní horká čokoláda
- 11.10.26 08:58
- j.a.n.i1
- 21
V jakém outfitu jste pro svého partnera...
- 11.10.26 01:02
- KalamityJohn
- 37
Bydlení v domě s přítelovými rodiči
- 11.10.26 08:59
- hanka.br.
- 68
Špinění 20 dnů po ET je to běžné?
- 10.10.26 15:20
- Marrixie
- 31
Nové příspěvky