Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli je to klasická dvouskožková HA, tak je to naprosto v pohodě… v příbalovém letáku by se mělo psát, že do 12 hodin zpoždění není účinnost ohrožena.
Pokud si vezmeš pilulku do 12ti hodin od doby, kdy sis ji měla vzít tak je to v pohodě. Já je taky nebrala přesně, ale v době, kdy jsem si čistila zuby a to bylo každý den jinak.
Já jsem přesně díky tomu otěhotněla
brala jsem antiko jednou ráno pak v práci když jsem si vzpomněla třeba k večeru, takhle to šlo dva měsíce a třetí jsem už čekala našeho syna
ale já jsem hodně plodná dalo by se říct
druhý syn se nám povedl po měsíci snažení
Ahoj, já brala antiko v průběhu celého dne, nejednou sem si vzpomněla i až v noci, že sem ten den nezobla…
no brala sem ji takhle cca 10 let, pak sme se dva roky chránili jinak a pak jsem otěhotněla po 3 cyklech bez ochrany ![]()
Zdravím a předem se omlouvám za anonym. Chodí sem spousta mých známých a nemusí vědět všechno
Beru Lindynette 20 ale nějak mi nevychází brát pilulku ve stejnou hodinu. Buď mě nevzbudí budík, nebo prostě zapomenu. Bývá to odchylka tak 2-4 hodiny. Jak moc to snižuje účinek antikoncepce a jaké by mohly být ještě jiné vedlejší účinky? Prosím negativní příspěvky na mou osobu si nechte pro sebe