Pilulka každý den v jinou dobu

Anonymní
9.9.12 22:40

Pilulka každý den v jinou dobu

Zdravím a předem se omlouvám za anonym. Chodí sem spousta mých známých a nemusí vědět všechno :) Beru Lindynette 20 ale nějak mi nevychází brát pilulku ve stejnou hodinu. Buď mě nevzbudí budík, nebo prostě zapomenu. Bývá to odchylka tak 2-4 hodiny. Jak moc to snižuje účinek antikoncepce a jaké by mohly být ještě jiné vedlejší účinky? Prosím negativní příspěvky na mou osobu si nechte pro sebe :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102326
9.9.12 22:42

Jestli je to klasická dvouskožková HA, tak je to naprosto v pohodě… v příbalovém letáku by se mělo psát, že do 12 hodin zpoždění není účinnost ohrožena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.12 22:46

Takže by to mělo být v pohodě i když je to každý den jinak?

• Citovat
  • Upravit
102326
9.9.12 22:48

Jo, já mívala rozptyl i větší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.12 22:50

Uff, tak to je dobře, děkuji za uklidnění :)

• Citovat
  • Upravit
895
9.9.12 22:51

Pokud si vezmeš pilulku do 12ti hodin od doby, kdy sis ji měla vzít tak je to v pohodě. Já je taky nebrala přesně, ale v době, kdy jsem si čistila zuby a to bylo každý den jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
9.9.12 23:11

Já jsem přesně díky tomu otěhotněla :mrgreen: brala jsem antiko jednou ráno pak v práci když jsem si vzpomněla třeba k večeru, takhle to šlo dva měsíce a třetí jsem už čekala našeho syna :) ale já jsem hodně plodná dalo by se říct :lol: :oops: druhý syn se nám povedl po měsíci snažení

• Citovat
  • Upravit
31301
10.9.12 00:08

Ahoj, já brala antiko v průběhu celého dne, nejednou sem si vzpomněla i až v noci, že sem ten den nezobla…
no brala sem ji takhle cca 10 let, pak sme se dva roky chránili jinak a pak jsem otěhotněla po 3 cyklech bez ochrany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí