Pilulka po sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
30.5.23 22:13

Pilulka po sexu

Dobrý večer,

takový blbý dotaz, ale potřebuji vědět, zda se někomu nestalo něco podobného 🙉
Po porodu máme s přítelem nechráněny sex, do dnes bylo vše v pohodě, ale dnes to přítel nestihl…🙉
Máme doma tříměsíční mimčo a rozhodně nechci teď ještě další…
Chtěla bych radu, jaký prášek si zakoupit (postinor, escapelle?) a hlavně kojím, tak jestli vůbec možno užít takový prášek?🙉
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
30.5.23 23:10

Tohle mi „vyplivnul“ Google…
„Velmi malé množství léčivé látky tohoto přípravku se může dostat do mateřského mléka. Toto
není považováno za škodlivé pro dítě. Nicméně, pokud máte obavy, můžete užít tabletu ihned
po kojení a poté odsávat po dobu 6 hodin po požití přípravku Postinor-2 mléko odsávačkou a
toto znehodnotit.“
Nám se to stalo 9 týdnů po porodu druhé dcerky. Praskl nám teda kondom. Kupovala jsem si Postinor. Ale bylo mi po něj tak nějak blbě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.5.23 23:11

Zdravím,
Myslím, že by šel postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.5.23 23:19

Postinor a podobné pilulky nejsou účinné v době ovulace. Pokud ji právě máš, dej si zavést do 5 dnů nitroděložní tělísko. Je to spolehlivá dodatečná antikoncepce, může Ti sloužit několik roků a zbaví Tě strachu, že to přítel zase do Tebe pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
31.5.23 07:02
@Dencula1 píše:
Dobrý večer,takový blbý dotaz, ale potřebuji vědět, zda se někomu nestalo něco podobného 🙉
Po porodu máme s přítelem nechráněny sex, do dnes bylo vše v pohodě, ale dnes to přítel nestihl…🙉
Máme doma tříměsíční mimčo a rozhodně nechci teď ještě další…
Chtěla bych radu, jaký prášek si zakoupit (postinor, escapelle?) a hlavně kojím, tak jestli vůbec možno užít takový prášek?🙉
Děkuji.

Můžeš.
Proč se nechranite když teď dítě nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí