Pilulka po těsně před ovulací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.6.24 20:57

pilulka po těsně před ovulací

Zdravím, včera jsme s přítelem měli nechráněný styk ale bez vyvrcholení, nechali jsme se na chvíli unést ale přestali jsme, má otázka zní jestli je pilulka po účinná i když mám mít zítra ovulaci (podle aplikace)? vzala jsem si ji po 24h jelikož jsem se bála možného preejakulátu a četla jsem že během ovulace a po ovulaci pilulka ztrácí účinnost ale nedočetla jsem se jak je to těsně před ovulací, děkuji za názory případné řeči o tom jak jsme nezodpovědní si můžete nechat děkuji, mně je 18 a příteli 22 a mimčo fakt neplánujeme jelikož oba plánujeme studovat co nejdéle
děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35564
21.6.24 21:56

Pilulka po by měla případně i zabránit se oplodnenemu vajíčku usadit. Navíc pokud nevíš přesně kdy máš ovulaci. Ale samozřejmě nic není na 100%. Pokud dítě nechcete tak se pořádně chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
29.6.24 11:08

Ahoj. Pokud jsi užila pilulku před ovulací, spolehlivě Tě ochrání. Problém je v tom, že přesně nevíš, kdy ovulaci máš, a v tom případě je spolehlivost pilulky problematická. Podstatné ale je, že to přítel do Tebe nepustil. Přerušovanou souloží se pravidelně chrání řada žen, a jestliže se partner umí ovládat, mohou to úspěšně užívat řadu let. Jestliže Ti kondomy překážejí v dosažení vrcholného požitku, plánuj si schůzky s přítelem v co největší míře na dobu menstruace, kdy je nebezpečí malé. V prvních dnech menstruace je otěhotnění skoro nemožné, i kdyby to do Tebe přítel všechno stříkl. Když sis už navykla na pravidelný intimní život, uvažuj o zavedení nitroděložního tělíska. To Tě bude chránit několik roků a dovolí Ti ničím neomezené bezpečné milování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí