Písnička Nafrněná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
25.8.15 22:34

Chvíle má nerozumím textu, ale líbí se mi tam hrozné Krobotova. A obecně ty jejich ksichty tam :) Prsimte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.8.15 22:34

Moje skoro dvouletá ji má rada. Buď chce Peppu nebo Kalkulku nebo Naflnená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.15 22:42

Líbí se mi téma a jak si to dámy evidentně užívaj :mrgreen: Samotná písnička mě až tak moc nenadchla, že bych si ji potřebovala pouštět víckrát. Jinak se mi ale směr Báry líbí.

• Citovat
  • Upravit
507
25.8.15 22:44

Prsimtě, to víš, že se mi líbí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.8.15 22:47
@dani24687 píše:
Nebudeš :mrgreen: Manzelovi se libi 8o :mrgreen: :mrgreen: mně se líbí S hudbou vesmirnou :mrgreen: :mrgreen:

Zrovna v hotelu u snídaně běželo očko (doma nevedeme) a s manzelem jsme nevericne koukali, co jsou lidi schopni vyplodit…a někdo zafinancovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.8.15 22:52
@Izzz píše:
Zrovna v hotelu u snídaně běželo očko (doma nevedeme) a s manzelem jsme nevericne koukali, co jsou lidi schopni vyplodit…a někdo zafinancovat :)

Ja taky jsem říkala to samý, ale časem mě to dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.8.15 22:52
@fixa08 píše:
@nellyssa Úplně chápu, já jí včera v práci poslouchala hodinu a půl pořád dokola a klip je taky super :palec:!

Tak si tam vlezu na diskuze, otevřu tuhlu, říkám si, tu neznám, říkám tady paní si ji pouští hodinu a pul tak to musí být pecka a taky že jo, pustím… ááá už to jelo pustila jsem minimálně 5 krát za sebou a je fakt úžasná :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
25.8.15 23:11
@eviku-miluna píše:
@fixa08 ja budu asi jedina, ktere se teda vubec nelibi :roll:.

Nejsi, mě přijde trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
25.8.15 23:17

@Boudová @eviku-miluna Přidávám se. Nelíbí se mi. Viděla jsem polovinu klipu a vypnula jsem to. Nejsem „pomluvačný typ“, proto u mě asi nesklidila ovoce :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
25.8.15 23:20
@Gituš píše:
@Boudová @eviku-miluna Přidávám se. Nelíbí se mi. Viděla jsem polovinu klipu a vypnula jsem to. Nejsem „pomluvačný typ“, proto u mě asi nesklidila ovoce :mrgreen:.

Asi tak no, nikdy bych o někom neřekla, že blbě vaří, je mi to u zadku. :mrgreen: A když se mi někdo nelíbí, tak řeknu, že je to kráva, ale nemám potřebu si to nějak šuškat, řeknu to klidně nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
25.8.15 23:34

Inu, já se řadím do klubu „líbí“ :mrgreen: bohužel taková sonda do života mnoha dnešních holek, co jsou hlavně mega cool a in ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
26.8.15 08:57

@fixa08
Jo a taky Chylkova, tu ja muzu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
26.8.15 09:02
@dani24687 píše:
Nebudeš :mrgreen: Manzelovi se libi 8o :mrgreen: :mrgreen: mně se líbí S hudbou vesmirnou :mrgreen: :mrgreen:

Jo, hudba vesmirna je bomba, ten Madl se jim tam jako vypomoc naprosto siknul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
26.8.15 09:12
@Izzz píše:
Chvíle má nerozumím textu, ale líbí se mi tam hrozné Krobotova. A obecně ty jejich ksichty tam :) Prsimte!

Tak se koukni na Krobotovou v čase 01:53, co dělá s tou pusou. 8O :lol:

• Citovat
  • Upravit
2918
26.8.15 09:13

Já jsem naprosto nadšená z toho klipu u Nafrněný, to je prostě pecka. Bez toho by to byla jen úplně obyčejná píseň… Ty holky jsou prostě skvělý hérečky! ;) Skvělá je tam Krobotová, ta její mimika mě dostává, Issová trsá jak na speedu a Chýlková je prostě kočka jak blázen! :) Za mě rozhodně palec hore ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí