Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Chvíle má nerozumím textu, ale líbí se mi tam hrozné Krobotova. A obecně ty jejich ksichty tam
Prsimte!
Moje skoro dvouletá ji má rada. Buď chce Peppu nebo Kalkulku nebo Naflnená
Líbí se mi téma a jak si to dámy evidentně užívaj
Samotná písnička mě až tak moc nenadchla, že bych si ji potřebovala pouštět víckrát. Jinak se mi ale směr Báry líbí.
@dani24687 píše:
NebudešManzelovi se libi
![]()
![]()
mně se líbí S hudbou vesmirnou
![]()
Zrovna v hotelu u snídaně běželo očko (doma nevedeme) a s manzelem jsme nevericne koukali, co jsou lidi schopni vyplodit…a někdo zafinancovat ![]()
@Izzz píše:
Zrovna v hotelu u snídaně běželo očko (doma nevedeme) a s manzelem jsme nevericne koukali, co jsou lidi schopni vyplodit…a někdo zafinancovat
Ja taky jsem říkala to samý, ale časem mě to dostalo ![]()
@fixa08 píše:
@nellyssa Úplně chápu, já jí včera v práci poslouchala hodinu a půl pořád dokola a klip je taky super!
Tak si tam vlezu na diskuze, otevřu tuhlu, říkám si, tu neznám, říkám tady paní si ji pouští hodinu a pul tak to musí být pecka a taky že jo, pustím… ááá už to jelo pustila jsem minimálně 5 krát za sebou a je fakt úžasná ![]()
@eviku-miluna píše:
@fixa08 ja budu asi jedina, ktere se teda vubec nelibi.
Nejsi, mě přijde trapná.
@Boudová @eviku-miluna Přidávám se. Nelíbí se mi. Viděla jsem polovinu klipu a vypnula jsem to. Nejsem „pomluvačný typ“, proto u mě asi nesklidila ovoce
.
@Gituš píše:
@Boudová @eviku-miluna Přidávám se. Nelíbí se mi. Viděla jsem polovinu klipu a vypnula jsem to. Nejsem „pomluvačný typ“, proto u mě asi nesklidila ovoce.
Asi tak no, nikdy bych o někom neřekla, že blbě vaří, je mi to u zadku.
A když se mi někdo nelíbí, tak řeknu, že je to kráva, ale nemám potřebu si to nějak šuškat, řeknu to klidně nahlas.
Inu, já se řadím do klubu „líbí“
bohužel taková sonda do života mnoha dnešních holek, co jsou hlavně mega cool a in ![]()
@dani24687 píše:
NebudešManzelovi se libi
![]()
![]()
mně se líbí S hudbou vesmirnou
![]()
Jo, hudba vesmirna je bomba, ten Madl se jim tam jako vypomoc naprosto siknul ![]()
@Izzz píše:
Chvíle má nerozumím textu, ale líbí se mi tam hrozné Krobotova. A obecně ty jejich ksichty tamPrsimte!
Tak se koukni na Krobotovou v čase 01:53, co dělá s tou pusou.
![]()
Já jsem naprosto nadšená z toho klipu u Nafrněný, to je prostě pecka. Bez toho by to byla jen úplně obyčejná píseň… Ty holky jsou prostě skvělý hérečky!
Skvělá je tam Krobotová, ta její mimika mě dostává, Issová trsá jak na speedu a Chýlková je prostě kočka jak blázen!
Za mě rozhodně palec hore ![]()