Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nahodím trochu jiné téma, které se netýká dětí, snad Vám to vadit nebude ![]()
Chci se jen zeptat kde stahujete zadarmo písničky nebo hry do mobilu?
potřebuji totiž nějakou dobrou stránku kde bych nějakou tu hru mohla zkusit dát do mobilu. Děkuju předem ![]()
@Dejn píše:
Nahodím trochu jiné téma, které se netýká dětí, snad Vám to vadit nebude
Chci se jen zeptat kde stahujete zadarmo písničky nebo hry do mobilu?potřebuji totiž nějakou dobrou stránku kde bych nějakou tu hru mohla zkusit dát do mobilu. Děkuju předem
Písničky si stahuju z youtube přes aTube catcher… Hry neporadím ![]()
Ahoj všem,
v životě by mě nenapadlo, že toto budu psát… :/ Dostala jsem nový mobil (do teď jsem měla tlačíkový) a uznávám, že je fajn. A tudíž se mi otevřely nové „možnosti“ ![]()
A tak se ptám. Jakou hru stáhnout, aby to na chvilku zabavilo asi 3 leté dítě? Idálně nějaké krmení zvířátek nebo tak nějak. Jde o to, že s nejmladší dcerkou chodím všude. A když jsme třeba na návštěvě v nemocnici nebo domově důchodců, tak všude leze, je hlučná. Je to takový divoch a dlouho sedět nevydrží. A přece jen si s dotyčným chci něco říct. Nebo v obchodě, chodím do sekáče, kde člověk potřebuje víc času na vybrání. Nebo úřady atd. Snad mě pochopíte, nezavrhnete a poradíte. Absolutně se v tom nevyznám. Děkuji
@Aries6 píše:
Ahoj všem,
v životě by mě nenapadlo, že toto budu psát… :/ Dostala jsem nový mobil (do teď jsem měla tlačíkový) a uznávám, že je fajn. A tudíž se mi otevřely nové „možnosti“
A tak se ptám. Jakou hru stáhnout, aby to na chvilku zabavilo asi 3 leté dítě? Idálně nějaké krmení zvířátek nebo tak nějak. Jde o to, že s nejmladší dcerkou chodím všude. A když jsme třeba na návštěvě v nemocnici nebo domově důchodců, tak všude leze, je hlučná. Je to takový divoch a dlouho sedět nevydrží. A přece jen si s dotyčným chci něco říct. Nebo v obchodě, chodím do sekáče, kde člověk potřebuje víc času na vybrání. Nebo úřady atd. Snad mě pochopíte, nezavrhnete a poradíte. Absolutně se v tom nevyznám. Děkuji
Stáhni si aplikaci Výukové kartičky. Je tam ikonka sovičky. Učí se tam zvířátka, barvy, hudební nástroje, povolání, je tam pexeso atd. Moje tříletá to miluje, krásně se na tom naučila plno věcí a opravdu jí to zabaví. A je to komplet v češtině.
Naše milujou tam a sem s myšákem, je to teda spíš pro o něco větší, ale i tříletá si s ním vyhrála
@Aries6 píše:
Ahoj všem,
v životě by mě nenapadlo, že toto budu psát… :/ Dostala jsem nový mobil (do teď jsem měla tlačíkový) a uznávám, že je fajn. A tudíž se mi otevřely nové „možnosti“
Ahoj, zkus hru Pou - je to takové virtuální „zvířátko“, které může krmit, dávat spát, ale je tam s ním i spoustu her. Moje tříletá neteř z toho byla nadšená ![]()
Pou je fajn, ale i tak bych 3lete dite neucila na hry. Opravdu jako nouzovku bych v cekarne u lekare pustila nejaky animak.
@cecetka tak poua (shodou okolnosti jedineho trosku znam) nepovazuju za hru. Me jde treba o obrazky. Ty vyukove katicky od @LimitedEdition vypadaji moc pekne.
Ale diky ![]()
Ahoj holky, máte nějakou oblíbenou hru v mobilu? Já jsem do toho byla vždycky maniak a tak ve volných chvílích pařím
Teď mě nejvíc baví Geometry Dash, kterou jsem objevila tady. Chce to ale pořádného pamatováka
Děkuji za další tipy, Lea