Pístová odsávačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12743
5.3.15 21:46

Pístová odsávačka

Holky potřebuju urgentní radu. Na víkend jedu pryč od dítěte a musím odsávat, ale moje odsávačka někam zmizela, proto hledá levou náhradu. Pístovou odsávačku. Myslíte že bude jen na ty dva dny stačit nebo to je úplně k prdu a nic se tím neodsaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
5.3.15 21:48

@paola white všichni říkají, že je na hovno, ale já jsem s ní odsávala akutně týden a OK. Jen to občas bolí (když nedáváš pozor a zatáhneš víc) a trvá to dýl.

Důležité je nastartovat let-down reflex, pak už to jen taháš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.3.15 21:50

@paola white je úplně normální, jen ne tak pohodlna jako elektricka. Jako nouzovku nevidím problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
5.3.15 21:56

A taky pry neodsavat dlouze, ale kratkyma rychlejsima tahama. Me rikala LP. A neco na tom bude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
5.3.15 21:57

Odsávala jsem s ní skoro 3 týdny v kuse a laktaci jsem udržela. Jako pohodlné to nebylo, ale protože jsem byla v nemocnici, neměla jsem narychlo jinou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.3.15 21:59

Já jsem přes tejden odsávala balonkovou vlastně na každý krmení novorozenečka… v porodnici pákovou… ta balonková po tom týdnu v ruce dost cítit byla… ale podle metříku asi moc mlíka potřeba nebude? tak to by mohlo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.3.15 22:00

Tak potřebuju jen na úlevu takže nechci nic nákladnýho, jen jsem slyšela že to s ní vůbec nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.3.15 22:07

Dokud nevyzkoušíš těžko říct… na tu balonkovou taky byly dost špatný recenze, že to s tím balonkem vůbec nejde… v bazaru jsem ji viděla za stovku a potřebovala jsem něco okamžitě ihned než bude čas to řešit a fungovala překvapivě dobře, i když mě je už na nic, schovávám ji pro další těhotné v rodině právě jako zálohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.3.15 22:43

Dá se. Když jsem potřebovala, tak svůj účel splnila. Jen je potřeba najít si ten správný způsob.

• Citovat
  • Upravit
81477
6.3.15 09:15

Mě to nešlo, to už je lepší ručo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat