Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky potřebuju urgentní radu. Na víkend jedu pryč od dítěte a musím odsávat, ale moje odsávačka někam zmizela, proto hledá levou náhradu. Pístovou odsávačku. Myslíte že bude jen na ty dva dny stačit nebo to je úplně k prdu a nic se tím neodsaje?
@paola white všichni říkají, že je na hovno, ale já jsem s ní odsávala akutně týden a OK. Jen to občas bolí (když nedáváš pozor a zatáhneš víc) a trvá to dýl.
Důležité je nastartovat let-down reflex, pak už to jen taháš ![]()
@paola white je úplně normální, jen ne tak pohodlna jako elektricka. Jako nouzovku nevidím problém ![]()
A taky pry neodsavat dlouze, ale kratkyma rychlejsima tahama. Me rikala LP. A neco na tom bude. ![]()
Odsávala jsem s ní skoro 3 týdny v kuse a laktaci jsem udržela. Jako pohodlné to nebylo, ale protože jsem byla v nemocnici, neměla jsem narychlo jinou možnost.
Já jsem přes tejden odsávala balonkovou vlastně na každý krmení novorozenečka… v porodnici pákovou… ta balonková po tom týdnu v ruce dost cítit byla… ale podle metříku asi moc mlíka potřeba nebude? tak to by mohlo jít…
Tak potřebuju jen na úlevu takže nechci nic nákladnýho, jen jsem slyšela že to s ní vůbec nejde
Dokud nevyzkoušíš těžko říct… na tu balonkovou taky byly dost špatný recenze, že to s tím balonkem vůbec nejde… v bazaru jsem ji viděla za stovku a potřebovala jsem něco okamžitě ihned než bude čas to řešit a fungovala překvapivě dobře, i když mě je už na nic, schovávám ji pro další těhotné v rodině právě jako zálohu…
Dá se. Když jsem potřebovala, tak svůj účel splnila. Jen je potřeba najít si ten správný způsob.