Pití čaje u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
18.9.14 12:31

Pití čaje kojence

Maminky, prosím vás chci se vás zeptat..Kolik by mělo vypít mimnko které má 7 měsícu je kojené ale má přikrmy??..Takže ráno kojím, pak masozeleninový příkrm čaj, přesnídávka a dokojím ho, pak kojím a na večer kaši a kojím…
A ještě jestli musí po té kaši dostat ještě čaj nebo ho stačí jen dokojit.??A paní doktorka nám říkala, že máme zkusit vysadit i kojení po té přesnídávce ale mě přijde že ho to pořádně nenasití ta přesnídávka(jablka+piškot)nebo ho pak ještě dokojuju a pije mi zhruba z obou prs 10min..Děkuji za jakékolik odpovědi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
18.9.14 12:38

Ja davala co vypila. Rano caj, pak uz jen vodu. Nabizela jsem behem jidla, po jidle, mezi jidly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
18.9.14 12:38

@aninečka Koj jak chceš a dítko si žádá. Horko už není a kojení mu na zapití stačí ;). Dělej jak uznáš za vhodné. Jestli má po kaši žízeň, a´t se napije čeho chce. ;)
Přesnídávka ho asi zasytí, ale prostě se potřebuje napít. Ty se taky po obědě napiješ :). Takže jestli má dáš prso nebo vodu/čaj na zapití je jedno.
Jinak záleží na tobě jestli chceš v kojení pokračovat, nebo ho nahradíš postupně teda čajem/vodou a UM. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
18.9.14 12:39

@aninečka Kluk se mi kojil kolikrát po jídle do 10 měsíců. Nechala bych tohle na dítěti a ne na paní doktorce. A s pitím-kojené děti moc pít čaje/vod ynepotřebují. Párkrát si během jídla a pojídle cucnul, rozhodně nepil nějaké velké objemy, že by se to dalo počítat na skleničky denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.9.14 12:50

@aninečka dej na svuj instinkt. Pokud jsi ochotna ho dokojit tak klidne dokoj a caj ani vodu nedavej.
Delejtak jak vyhovuje tobe i diteti a pani dr ber jen jako doporuceni ke zvazeni nic vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.9.14 13:01

Kluk začal s příkrmem v 5 měsících a stejně jsem po obědě ještě skoro tři měsíce kojila. Měl to jako svůj rituál, pak chodil spávat. Odboural si to potom sám. Řídila bych se sama sebou. Pokud Ti to takhle vyhovuje, klidně ho nakoj. S pitím jsem u obou kluků začala s příkrmem. Ten starší byl na UM, začal s příkrmem ve 4 měsících a pití vytrvale odmítal až do 9 měsíců. Doma se mi vršilo X lahví a hrnečků a nechtěl. Napil se opravdu až v 9 měsících. Blbě teda pije dodnes… chronický nepijan stejně jako já. Mladší naopak vyloženě chlemtal od začátku a chlemtá dodnes. Takže pití nabízet, aby si dítko zvykalo, ale nenutit. Dost vody má v příkrmu, v mléku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.9.14 13:05

Dobře moc vám děkuji za všechny rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie